Άδωνις σε Βαξεβάνη για δημοσκοπήσεις: «Αντί να κρύβεσαι, φωνάζεις…»

13 mins read

Οι δημοσκοπήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής διαμάχης.

Είσαι ο Κώστας Βαξεβάνης, έχεις δημοσιεύσει δημοσκόπηση για τις Ευρωεκλογές με 2.5% την διαφορά ΝΔ/Σύριζα από μία ανύπαρκτη εταιρία (Vox Pop) και έχεις τα μούτρα να κατηγορείς τον Γεράκη της Marc και τον Αντ1 που είχαν προβλέψει ακριβώς το αποτέλεσμα. Αντί να κρύβεσαι φωνάζεις…” γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης για τον εκδότη τον εκδότη του documento , Κώστα Βαξεβάνη.

Νομίζω ότι η Vox Pop έκανε ακριβώς το ίδιο λάθος με το Γερακη. Η διαφορά ήταν 10 μονάδες και έδινε 2,5. Πες μας τώρα πώς το αφεντικό της opinion poll παίρνει απευθείας αναθέσεις από το Μαξίμου με άλλες εταιρείες του” απαντά ο εκδότης του Documento.

Όχι αγαπητέ διότι το πολιτικό περιβάλλον το 2015 ήταν εντελώς ρευστό απόδειξη ότι λίγους μήνες πριν στις ευρωεκλογές η διαφορά ήταν 3% και το κυριότερο η Marc ήταν γνωστή εταιρία ενώ η vox pop φτιάχτηκε μόνον για να κάνεις αυτή την συγκεκριμένη δημοσίευση και μετά εξαφανίστηκε“, αναφέρει, στη συνέχεια, ο υπουργός Ανάπτυξης.

 

Ο Κώστας Βαξεβάνης, καλεί έπειτα τον Άδωνη Γεωργιάδη να πει αυτά τα οποία αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπουργός, σε συνέντευξη.

Facebook Comments