Άγριος καυγάς ανάμεσα στον Κεγκέρογλου και τον Γ. Στρατάκη (video)

9 mins read

Ένταση επικράτησε, το πρωί της Δευτέρας, στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, ανάμεσα στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Στρατάκη.

Αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά των προσφύγων και των μεταναστών και την επίθεση που δέχτηκε ο ανταποκριτής της Deutsche Welle, με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να καταδικάζει την επίθεση και τον Γ. Στρατάκη να παρεμβαίνει, διακόπτοντας την τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος παρενέβη λέγοντάς του πως κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με τη συγκεκριμένη μερίδα κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην εξωτερική πολιτική της χώρας.

Με τον κ. Κεγκέρογλου να απαντά στον δημοσιογράφο ότι «με αυτούς ήσαστε μαζί στην πλατεία το ’11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις» και ο Γ. Στρατάκης με την σειρά του να ανταπαντά «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Και τότε η κατάσταση ξεκίνησε να βγαίνει εκτός ορίων. Ο κ. Κεγκέρογλου του ζήτησε να μην τον διακόπτει όταν μιλάει, με την απάντηση που πήρε να είναι: «Γιατί, ποιος είσαι, ο πάπας;».

«Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», λέει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ με τον κ. Στρατάκη να αναφέρει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Άσε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καυγά! Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Comments