Διεγράφη ο Μπογδάνος από την «Εθνική Δημιουργία» – «Έβγαλα τον καρκίνο» λέει ο Τζήμερος

9 mins read

Διεγράφη από την «Εθνική Δημιουργία» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος, κατηγορώντας τον για «αλαζονεία, προσωπική στρατηγική και αντιδεολογική συμπεριφορά».

Παράλληλα στέλνει μήνυμα πως «Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Ολόκληρη η δήλωση του Θάνου Τζήμερου:

Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης

Νωρίτερα, σε σκρινσοτ που κυκλοφόρησε στα σόσιαλ μίντια και απεικονίζει ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου γνωστοποιημένη μόνο σε φίλους, ο κ. Τζήμερος φέρεται να λέει ότι αφορμή για τη διάλυση της πολιτικής συμμαχίας ήταν η ίδρυση ενός διαδικτυακού λογαριασμού της νεολαίας του κόμματος Μπογδάνου. Στην ίδια ανάρτηση φέρεται δε να αναφέρει τη φράση «Με τον Μπογδάνο έβγαλα καρκίνο», θέλοντας να τονίσει τις δυσκολίες της συνεργασίας.

Facebook Comments