ΑρχικήΠαραπολιτικάΕπίθεση Παπανώτα σε Κασσελάκη: «Δώστε του ένα μάθημα να προσγειωθεί»

Επίθεση Παπανώτα σε Κασσελάκη: «Δώστε του ένα μάθημα να προσγειωθεί»

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του Στέφανου Κασελλάκη ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο άλλοτε ένθερμος υποστηρικτής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαιρία επιτίθεται στον Στέφανο Κασσελάκη, ζητώντας μάλιστα από τον κόσμο να μην τον ψηφίσει!

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος που τέθηκε εκτός ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τον σάλο που ξέσπασε από παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τις κακοποιημένες γυναίκες σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook τη φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «στις 9 Ιουνίου έχετε τη δύναμη στα χέρια σας», γράφοντας τα εξής: «όντως έχετε τη δύναμη στα χέρια σας. Να δώσετε ένα μάθημα σε Μητσοτάκη και Κασσελάκη. Στον πρώτο για να αλλάξει πολιτικές και στον δεύτερο για να προσγειωθεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας πριν μερικές ημέρες είχε επιτεθεί ξανά στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέροντας σε σχόλιο στο instagram ότι είναι καλό παιδί για καμιά μπύρα, αλλά όχι για ηγέτης. Λίγο μετά προσπάθησε να ανακαλέσει, ωστόσο φαίνεται ότι η ρήξη με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι πλέον οριστική, καθώς στη νέα επίθεση του καλεί τους πολίτες ανοιχτά να τον καταψηφίσουν διότι έχει «καβαλήσει το καλάμι». Και εδώ σαφώς και θα συμφωνήσουμε μαζί του διότι ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του βλέπουν με απέχθεια πλέον τον απίστευτο ναρκισσισμό του Στέφανου Κασσελάκη.