ΑρχικήΠαραπολιτικάΦαραντούρης για Κεντροαριστερά: «Πρέπει πρώτα να δούμε τι μας ενώνει και τι...

Φαραντούρης για Κεντροαριστερά: «Πρέπει πρώτα να δούμε τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει»

Για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και την πιθανή σύγκλιση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, μίλησε το πρωί ο Νίκος Φαραντούρης.

«Δεκάδες είναι τα θέματα, από την κλιματική κρίση έως το δημογραφικό και την ακρίβεια, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν κοινό παρονομαστή για κοινές δράσεις και ενδεχομένως κάποια στιγμή και για συνεργασία», επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το πρόβλημά μας δεν είναι ο Μητσοτάκης, αυτός είναι αναλώσιμος γιατί είναι πρόσωπο. Το πρόβλημα είναι οι πολιτικές του», συμπλήρωσε τονίζοντας ότι αυτό που επείγει στην Κεντροαριστερά είναι «πρώτα να δούμε τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει».

«Η κοινή κάθοδος σε ψηφοδέλτια είναι κάτι που δεν εκβιάζεται. Αν ωριμάσουν οι συνθήκες μέχρι την εθνική κάλπη και κόμματα του προοδευτικού χώρου βάλουν πίσω τους εγωισμούς του, η ονοματολογία για την ηγεσία είναι κάτι δευτερεύον», ανέφερε

«Δεν πρέπει να θριαμβολογούμε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, είναι προφανές. Από την άλλη, πήραμε ένα συμπαγές ποσοστό που αποτελεί στοίχημα για το μέλλον», κατέληξε ο Νίκος Φαραντούρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ