Γεννηματά κατά εταιρίας δημοσκοπήσεων: «Κάνουν bullying σε όσους στηρίζουν Φώφη»

11 mins read

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το γραφείο της Φώφης Γεννηματά κατά της εταιρίας δημοσκοπήσεων Opinion Poll, την οποία κατηγορούν για «στημένες δημοσκοπήσεις».

Στην αρχή της ανακοίνωσής τους τονίζουν ότι η εταιρία Opinion Poll δεν είναι μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και πως διατηρεί σχέσεις με την κυβέρνηση.

Εν συνεχεία αναφέρουν ότι «η συγκεκριμένη εταιρία διεξάγει δημοσκόπηση με προκατασκευασμένο αποτέλεσμα και πως τα μέλη του ΚΙΝΑΛ που δηλώνουν στήριξη στην Φώφη Γεννηματά δέχονται bullying»!!!

Tέλος στέλνουν μήνυμα στους δημοσκόπους ότι θα κινηθούν νομικά με «όποιο και αν είναι τα αντίτιμο για την προσωπική και επαγγελματική τους απαξίωση»

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η νεόκοπη εταιρεία Opinion  (η οποία δεν είναι καν πλήρες μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Δημοσκοπήσεων),  γνωστή κυρίως για τις σχέσεις με κυβερνητικούς παράγοντες, «κτυπά» και πάλι.

Σύμφωνα με πολλές καταγγελίες μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής η εταιρεία αυτή διεξάγει «δημοσκόπηση» προκατασκευασμένου αποτελέσματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διενέργεια της δήθεν έρευνας, σχολιάζονται αρνητικά και αποδοκιμάζονται στα όρια του bullying, όσοι δηλώνουν την στήριξη τους στη Φώφη Γεννηματά.

Επίσης ξεδιάντροπα η εταιρεία προκατασκεύασε –κατά παραγγελία και πριν καν έχει τα αποτελέσματα της «έρευνας» – δίδυμο δεύτερου γύρου, σύμφωνα με τις επιλογές της.

Την απάντηση στους εντολείς και εντολοδόχους τέτοιων μεθοδεύσεων θα δώσουν  στις εσωκομματικές εκλογές τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης μας. Που έχουν και γνώση και κρίση.

Όσο για τους κατά παραγγελία αποτελέσματος «δημοσκόπους», όποιο και αν είναι τα αντίτιμο για την προσωπική και επαγγελματική τους απαξίωση, ας συνεκτιμήσουν ότι δεν θα αποφύγουν και τις δέουσες νομικές συνέπειες.

Facebook Comments