Η εξομολόγηση του Κικίλια για την Μπαλατσινού

6 mins read

Ο υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος στην Αθήνας Βασίλης Κικίλιας απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία δίπλα στην Τζένη Μπαλατσινού και μιλά για τη σχέση τους χωρίς αναστολές. Το έκανε και στην εκπομπή της Στ. Τσιμτσιλή. 

“Όταν γνώρισα την Τζένη Μπαλατσινού, δεν σκεφτόμουν ότι θα αποκτήσουμε παιδί. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο υπό προϋποθέσεις. Είχα στο μυαλό μου ότι αυτό αποφασίζεται από τους δύο μας και ότι μπορεί να μην προκύψει. Το ήθελε κι εκείνη από την αρχή, κι εγώ το ήθελα. Ξέραμε όμως ότι μπορεί να συμβεί και να μην συμβεί, οπότε είναι μία ευλογία για εμάς. Το κομμάτι της προσωπικής ζωής και της οικογένειας είναι πολύ ψηλά αξιακά για εμένα”, είπε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του τοκετού: 

“Όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο που αυξάνεται η ηλικία τεκνοποίησης. Αυτό έρχεται με κάποιους κινδύνους και δυσκολίες ενδεχομένως. Τις αντιμετωπίσαμε. Ήμουν μέσα στο χειρουργείο και μετά χρειάστηκαν και γι’ αυτό και μείναμε μέσα στο νοσοκομείο για κάποιες εβδομάδες”.

Facebook Comments