Η Μπακογιάννη για το θέμα υγείας της: «Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα»

8 mins read
Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Στο Κέντρο” του Γιώργου Κουβαρά.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για το θέμα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο σύστημα υγείας και σημείωσε πως είναι «ευτυχής για την κάθε μέρα που βιώνει».

«Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Ένα πράγμα που έχει αλλάξει είναι ο απόλυτος θαυμασμός μου για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές του δημοσίου συστήματος υγείας. Είναι άλλο πράγμα να το λες πολιτικά και άλλο να το έχεις βιώσει. Είμαι πολύ ευγνώμων. Το δεύτερο είναι πόσοι χιλιάδες άνθρωποι σαν και μένα υπάρχουν. Πόσοι δίνουν αυτή τη μάχη κάθε μέρα και πόσες φορές πάνε πολύ καλά. Βεβαίως χάνονται και άνθρωποι, όπως χάθηκε και ο Δάκης.

Η μάχη κερδίζεται από πολλούς ανθρώπους

Η μάχη κερδίζεται από πολλούς ανθρώπους. Στην πολιτική δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα, χαίρεσαι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που θα θεωρούσες κάποτε δεδομένα. Χαίρεσαι τις μικρές χαρές, τις μικρές επιτυχίες, συνεχίζεις και παλεύεις. Στην Βουλή των Ελλήνων αρρώστησαν πολλοί συνάδελφοι και δεν το έλεγαν. Έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις γιατί σε τελική ανάλυση βοηθάς αυτόν που σε ακούει, του δίνεις θάρρος να μη το βάλει κάτω. Τα δημόσια πρόσωπα δεν έχουν μόνο δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Facebook Comments