ΑρχικήΠαραπολιτικάΙλχάν Αχμέτ για Λαφτσή: «Μπράβο της, το ίδιο έκαναν και σε εμένα»

Ιλχάν Αχμέτ για Λαφτσή: «Μπράβο της, το ίδιο έκαναν και σε εμένα»

Την συμπαράσταση του στην Ελένη Λαφτσή, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στο δήμο Κομοτηνής δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε την ανάρτηση – παραίτηση της κυρίας Λαφτσή, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τις καταγγελίες της για «παρέμβαση» του τουρκικού προξενείου, στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

«Το καθεστώς το να θέλει να σε εξοντώσει πολιτικά, ήτοι ένα πρόξενος, ίσως ήταν και ” αναμενόμενο “, επειδή λες την αλήθεια, αλλά να σε πολεμούν “σύντροφοι” υποτιθέμενοι είναι προβληματικό στην Θράκη. Όλα για τις ψήφους ;;» διερωτάται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει πως «σαφώς πάντα γίνονταν αυτά θα πουν κάποιοι. Αλλά αυτή τη φορά είχε ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε μέτρο, ίσως με σκοπιμότητα και σχέδιο πιο πέρα από τα να ‘ φάνε ‘ απλά δύο βουλευτές και να εκλέξουν αυτούς ή αυτόν της επιλογής τους . Ίσως, οι λόγοι να είναι άκρως σοβαρά εθνικοί…».

23C0E270-DEDE-46D4-BEF2-2E1EF726D018

Αναλυτικά το σχόλιο του στην ανάρτηση της κ. Λαφτσή:

Άξια . Αυτή είναι η αγάπη για την Θράκη . Ο Χαρίτου ήταν ένας από τους καλύτερους βουλευτές της Ροδόπης στα τελευταία χρόνια . Τον έζησα στην Βουλή . Δεν είχε την νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ απόλυτα. Ήταν εξαιρετικός Βουλευτής και το έχω πει δημόσια και πάντοτε . Εξαιρετικός. Διαβασμένος. Δώσαμε μαζί μεγάλους αγώνες στη Βουλή για τα προβλήματα του λαού. Πήγαν να μας φάνε και τους δύο με μελέτη και οργάνωση και με συμμάχους την 5η φάλαγγα… Τον Τάκη μπορεί να του ‘ έφαγαν ‘ την έδρα αλλά δεν μπόρεσαν να ‘ φάνε ‘ την αξιοσύνη, το ήθος και την λεβεντιά του τόσο του ίδιου όσο και της Ελένης . Το ιδιο έκαναν και σε εμένα , ακριβώς το ίδιο σύστημα, το ίδιο κέντρο. Αμαρτωλές σιωπές … Αυτό ήταν το πιο δύσκολο !! Το καθεστώς το να θέλει να σε εξοντώσει πολιτικά, ήτοι ένα πρόξενος, ίσως ήταν και ” αναμενόμενο “, επειδή λες την αλήθεια, αλλά να σε πολεμούν “σύντροφοι” υποτιθέμενοι είναι προβληματικό στην Θράκη. Όλα για τις ψήφους ;;

Ποιο ήταν τελικά το όφελος για ΣΥΡΙΖΑ ; Ότι πήρε κάποιες χιλιάδες ψήφους παραπάνω στο σύνολο. Ε και ; Σώθηκε το κόμμα ; Πήρε δεύτερη έδρα ; Τίποτα από όλα αυτά . Αλλά, αντιθέτως, έχασε πολλά η περιοχή μας . Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις στις δεύτερες εκλογές του Ιουνίου γιατί δεν απέπεμψε τον Φερχατ από τα ψηφοδέλτια; Γιατί δεν θέλησε να διορθώσει το λάθος του, αφού υπήρχαν και υπάρχουν αναμφισβήτητα στοιχεία πια ; Γιατί ένα μεγάλο αριστερό κόμμα δεν θέλησε να δώσει ένα μήνυμα; Ποιους και γιατί φοβήθηκε ; Θα είχε σωθεί με 5.000 παραπάνω ψήφους σε Ροδόπη ; Είναι ερωτήματα που ο λαός μας θέλει απαντήσεις.

Η προσπάθεια, δε, μετά από αποκάλυψη των πάντων από διάφορους της 5ης φάλαγγας σε ΣΥΡΙΖΑ ή και από αλλού (…), να προσπαθήσουν να διαψεύσουν ότι δήθεν δεν έγινε τίποτα και πως όλα ήταν φαντασία, ήταν τραγικό, διότι απλά ήταν μια προσπάθεια νομιμοποίησης των όσων έγιναν και γίνονται . Σαφώς πάντα γίνονταν αυτά θα πουν κάποιοι. Αλλά αυτή τη φορά είχε ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε μέτρο, ίσως με σκοπιμότητα και σχέδιο πιο πέρα από τα να ‘ φάνε ‘ απλά δύο βουλευτές και να εκλέξουν αυτούς ή αυτόν της επιλογής τους . Ίσως, οι λόγοι να είναι άκρως σοβαρά εθνικοί…

Μπράβο στην Ελένη .

Πιστεύω, η νέα ηγεσία του κόμματος τους να βρει τον βηματισμό της .

Αυτός που έπρεπε να διαγραφεί είναι ο Φερχατ ως πρώτο υπαίτιος όλων όσων έγιναν αλλά απολαμβάνει την ασυλία του λαϊκισμού .

“Η πολίτικη δεν έχει δικαιοσύνη ” είχε πει ο Τσόρτσιλ όταν είχε χάσει τις εκλογές μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, μάλιστα ως νικητής του πολέμου και μέγας σωτήρας της Αγγλίας , αλλά το αρχείο και η ιστορία δεν ξεχνά ποτέ και εκδικείται ..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ