ΑρχικήΠαραπολιτικάΚ. Ακριβοπούλου: «Χολερική» η κριτική του Ε. Τσακαλώτου - ανεξήγητη η ασυλία...

Κ. Ακριβοπούλου: «Χολερική» η κριτική του Ε. Τσακαλώτου – ανεξήγητη η ασυλία του από τα ιδιωτικά ΜΜΕ

Όλα ξεκίνησαν από την κριτική που έκανε ο Ε. Τσακαλώτος στα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στο πεδίο της πολυφωνίας στην ΕΡΤ, λέγοντας ότι δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα της αντικειμενικότητας.

Η αντίδραση της Κατερίνας Ακριβοπούλου
Η δημοσιογράφος αντέδρασε με οργή, υπερασπιζόμενη το γεγονός ότι υπήρχε μια εκπομπή στην ΕΡΤ με αριστερούς δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας «χολερική» την κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου και αφήνοντας αιχμές για την ανεξήγητη, όπως γράφει στην ανάρτησή της, ασυλία του πρώην υπουργού Οικονομικών από το σύνολο των ΜΜΕ, «την ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών».
Ε όχι και αυτοκριτική παιδιά! Αυτοκριτική θα ήταν να εξηγήσει γιατί ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς που έχαιρε μιας… ανεξήγητης ασυλίας από το σύνολο των ΜΜΕ, την ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών.Πρόκειται λοιπόν για απροκάλυπτη και χολερική κριτική στο γεγονός ότι η “συριζαϊκή” ΕΡΤ είχε το… θράσος να έχει μία και μοναδική εκπομπή με αριστερούς δημοσιογράφους, που εκφράζουμε τις ίδιες προσωπικές- και όχι εντεταλμένες- απόψεις καμιά τριανταριά χρόνια τώρα, σε όποια ΜΜΕ και αν βρεθήκαμε. Αν του χαλάσαμε το όραμα πρόβλημα του. Αυτά προς το παρόν…