Κικίλιας: «Αγάπησα την Τζένη περισσότερο μετά τον τοκετό»

13 mins read

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας έκανε μια εξομολογητική συζήτηση με την Φ. Σκορδά και τον Γ. Λιάγκα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Μίλησε πολύ για τον γιο του Παναγιώτη-Αντώνη που είναι πια 1,5 χρόνων.

“Είμαι χαζομπαμπάς, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Ξυπνάω μία ώρα νωρίτερα το πρωί, 6 η ώρα. Ξυπνάει πρωί πριν πάω στο Υπουργείο και παίζω μία ώρα μαζί του και χαίρομαι. Το βράδυ αν τον προλάβω, αλλά και φυσικά το Σαββατοκύριακο. Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς και η μαμά στα πατώματα και ο παππούς και η γιαγιά. Είναι παιδάκι που θέλει να είναι στα νερά. Είναι νησιώτης. Τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ευλογία για εμάς. Φανταστικό”.

 

 

Μίλησε πολύ ζεστά και για τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού:

“Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία και γιατί η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου, έχοντας τρία φανταστικά παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι και πόσο αγαπάει την οικογένεια. Με έκανε να αισθανθώ οικογενειακά και ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου. Αυτές ήταν και οι εικόνες από τους γονείς μου, την οικογένειά μου, την αδερφή μου”. “Η απόφαση ήταν δική της. Δε μπορούσα με τίποτα να πω σε έναν άνθρωπο που είχε κάνει ήδη έναν κύκλο ζωής, ‘έλα να κάνουμε παιδί με το ζόρι’. Ήμασταν μαζί ήδη, είχαμε παντρευτεί. Ήταν δεδομένα τα πράγματα. Αγαπάς έναν άνθρωπο και τον σέβεσαι. Πήρε εκείνη την απόφαση να δοκιμάσουμε, να προσπαθήσουμε κι αυτό εμπεριείχε σε αυτές τις ηλικίες κι έναν κίνδυνο παραπάνω. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν. Δεν ήρθα εδώ γι’ αυτό τον λόγο. Την έχουμε κρατήσει για εμάς, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν μία χαρά”.

“Την αγάπησα παραπάνω. Είναι λογικό. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Είμαι γιατρός. Θα είχα κάθε λόγο να είμαι στο μαιευτήριο. Ήταν μια πιεστική κατάσταση και αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι εκεί γιατί έχει ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά μου. Επαναλαμβάνω όμως πως όπως εξελίχθηκε αυτή η ιστορία είναι μια ευλογία” κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

Facebook Comments