Κούγιας: «Μόλις 7 ευρώ στοίχισε η δικογραφία για Λιγνάδη, τόσο σοβαρή είναι»

11 mins read

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε νέα ανακοίνωση, προκειμένου να υποστηρίξει τον αρχικό ισχυρισμό του, ότι η δικογραφία κατά του σκηνοθέτη – ηθοποιού είναι τηλεγράφημα.
Σε αυτή ο δικηγόρος αμφισβητεί εκ νέου την σοβαρότητα και την αξιοπιστία της δικογραφίας για τον προφυλακισμένο εντολέα του, αναφέροντας ότι πλήρωσε μόλις 7 ευρώ για να λάβει αντίγραφα, θέλοντας να δείξει το μικρό μέγεθος του υλικού που έχει συγκεντρωθεί.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
«Για να αντιληφθεί ο νομικός κόσμος, Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι το πόσο σοβαρή ήταν και είναι η δικογραφία, που σχηματίσθηκε εις βάρος του εντολέως μου, κου Δημήτρη Λιγνάδη, από τους Εισαγγελείς, που έχω αναφέρει στον Άρειο πάγο και από την 19η Ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, πριν από λίγο, για τα αντίγραφα που έλαβα και επί των οποίων απολογήθηκε ο εντολέας μου, στον επιχειρηματία, που μας παραδίδει τις φωτοτυπίες των δικογραφιών, πλήρωσα για να τον εξοφλήσω το ποσό των 7 ευρώ.
Γι’ αυτήν τη δικογραφία, η οποία ως μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του εντολέως μου είχε μόνο μία κατάθεση, του φερόμενου ως βιασθέντος στις 8/8/2015, η κα Ανακριτής και ο κος Εισαγγελέας, που γνωμοδότησαν υπέρ της προσωρινής κρατήσεώς του, συνεδρίαζαν 5,5 ώρες.
Αυτά, από έναν δικηγόρο που έχει και προσωπική και νομική αξιοπρέπεια και επιτελεί το υπερασπιστικό του καθήκον με τέτοιο τρόπο, ώστε ο δικηγόρος να είναι πράγματι συλλειτουργός της δικαιοσύνης».
Νωρίτερα σε άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, o Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για «ψευδομήνυση» όσον αφορά τη μήνυση που κατατέθηκε για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Facebook Comments