ΑρχικήΠαραπολιτικάΚούγιας: «Μεγάλη μου συμπάθεια η Ζωή, τη θέλω στη Βουλή- Κλόουν ο...

Κούγιας: «Μεγάλη μου συμπάθεια η Ζωή, τη θέλω στη Βουλή- Κλόουν ο Βαρουφάκης»

Με βαρείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη, μεταξύ άλλων, σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

«Ο ανεπάγγελτος αυτός ο τύπος, ο μυαλοπώλης, που δεν γνωρίζω αν έχει σπουδάσει και αν όλες αυτές οι θεωρίες που αναπτύσσει έχουν καμία εφαρμογή πουθενά» είπε για τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1.

Κούγιας: Γοητευτικότατος ο Κουτσούμπας, μεγάλη μου συμπάθεια η Ζωή

«Έχασα κι ένα στοίχημα. Εκεί στο καφενείο πήραμε ένα χαρτάκι όλοι και σημειώσαμε τα ποσοστά. Δεν σου κρύβω ότι τα ποσοστά που έβαλα ήταν 35% η ΝΔ, 30% ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσα μέσα στον Ανδρουλάκη, έβαλα 11% βέβαια, έπεσα μέσα στον γοητευτικότατο γενικό γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, σχεδόν μέσα στον Βελόπουλο. Ήθελα να είναι η Ζωή, είχα βάλει 3,5% στη Ζωή, που είναι μεγάλη μου συμπάθεια, τη γνωρίζω από πολύ μικρό κορίτσι».

Κούγιας για Βαρουφάκη: Είναι δυνατόν αυτός ο κλόουν να είναι στη Βουλή και όχι η Ζωή;

«Μάλιστα, σε μια εκπομπή που με είχαν καλέσει είχα εκφράσει την απορία πώς είναι δυνατόν να είναι αυτός ο κλόουν ο Βαρουφάκης στη Βουλή και να μην είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται περί κλόουν», είπε ο δικηγόρος στον Γιώργο Λιάγκα.

«Εγώ γνωρίζω πολύ καλά, γιατί επί πολλά χρόνια είμαι δικηγόρος της οικογένειας Αγγελοπούλου, ο πατέρας του ήταν γενικός γραμματέας της Χαλυβουργικής, γνωρίζω πολύ καλά τη διαδρομή αυτού του τύπου. Τόλμησε να ζητήσει μετά τη δίκη Λιγνάδη τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο. Ο ανεπάγγελτος αυτός ο τύπος, ο μυαλοπώλης, που δεν γνωρίζω αν έχει σπουδάσει και αν όλες αυτές οι θεωρίες που αναπτύσσει έχουν καμία εφαρμογή πουθενά, τόλμησε να ζητήσει τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο», είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για τις εκλογές