ΑρχικήΠαραπολιτικάMEGA: Αλλαγή πλάνων - Δεν κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου

MEGA: Αλλαγή πλάνων – Δεν κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου

Η ημερομηνία της 3ης Φεβρουαρίου φερόταν ως η πιθανότερη για την πρεμιέρα του νέου MEGA, αν και η ιδιοκτήτρια εταιρεία ALTER EGO δεν είχε προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν το σενάριο της 3ης Φεβρουαρίου να μην τίθεται σε εφαρμογή, καθώς δεν είναι όλα έτοιμα, με επισκευές και κατασκευές χώρων που θα φιλοξενηθεί ο σταθμός να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Έτσι λοιπόν, ο σταθμός αναμένεται να εκπέμψει με κάθε τεχνολογική καινοτομία και νέες εκπομπές, με τους επιτελείς του σταθμού να πιστεύουν πως η πρεμιέρα ίσως καθυστερήσει προκειμένου όταν το MEGA βγει στον «αέρα», να λειτουργεί με φουλ τις μηχανές τόσο δημοσιογραφικά, όσο και τεχνικά.

Μετατίθεται η  πρεμιέρα

Ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Πέτρος Μπούτος έχουν σχεδιάσει, τον ενημερωτικό και τον ψυχαγωγικό τομέα και το ενδιαφέρον σίγουρα στρέφεται στην πρώτη επίσημη, αλλά και στο πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί.

Ωστόσο, τα πλάνα φαίνεται ότι άλλαξαν και η πρεμιέρα μετατίθεται γιααργότερα, καθώς το τεχνικό επιτελείο, ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Πέτρος Μπούτος θέλουν και η παραμικρή λεπτομέρεια να έχει διευθετηθεί όταν θα έρθει η μεγάλη στιγμή.

Η πρωινή ζώνη, λοιπόν, θα έχει άρωμα ενημέρωσης, καθώς ο Ντίνος Σιωμόπουλος και ο Νίκος Φιλιππίδης θα αναλάβουν να μεταφέρουν ρεπορτάζ από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και την πολιτική επικαιρότητα κάθε πρωί, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Τζίνα Μοσχολιού. Ρόλο σχολιαστή αναμένεται να έχει ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου και του Γιάννη Πρετεντέρη. Ο τελευταίος, μάλιστα, προετοιμάζει και την ανανεωμένη «Ανατροπή», που θα βγει στον αέρα σε δεύτερο χρόνο. Στις 11.00 θα ακολουθεί μία ακόμη ενημερωτική εκπομπή με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη.

Το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει μια ενημερωτική εκπομπή μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου και τον εκδότη του «Φιλελεύθερου», Θανάση Μαυρίδη, όπως έκαναν και στο παρελθόν στον ΣΚΑΪ. Στις διεθνείς ειδήσεις θα είναι ο Στρατής Αγγελής, με προϋπηρεσία στο MEGA και στην «Αυγή».

Το μεγάλο στοίχημα είναι, χωρίς αμφιβολία, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο φαίνεται ότι θα παίρνει lead in από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σαββατογεννημένες». Η Δώρα Αναγνωστοπούλου έχει αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο, η οποία με την προϋπηρεσία και την εμπειρία της από την ΕΡΤ θα προσπαθήσει να αντεπεξέλθει με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Η Ράνια Τζίμα φαίνεται, επίσης, ότι θα είναι η αντικαταστάτριά της τα Σαββατοκύριακα, καθώς είναι μια γυναίκα που είχε συνδέσει την καριέρα της με το τότε MEGA.

Το αθλητικό πρόγραμμα

Φαίνεται όμως, ότι ο ιδιοκτήτης του σταθμού να  μην ξεχνά την ιδιότητα του προέδρου του Ολυμπιακού, συνεπώς είναι φυσιολογικό να θέλει να επενδύσει στην αθλητική ενημέρωση.

Έτσι λοιπόν, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Κατσαρός, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Χελάκης είναι μερικά μόνο από τα ηχηρά ονόματα που θα βρεθούν στο νέο MEGA.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αναλάβει την αθλητική εκπομπή «Team Hellas», που θα παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η μυθοπλασία σε πρώτο πλάνο

Τα στελέχη του καναλιού έχουν έρθει σε επαφή με διάφορους δημιουργούς των παλαιών σειρών του Μέγκα και το κοινό θα δει πολλά από τα αγαπημένα και άκρως επιτυχημένα σίριαλ που άφησαν εποχή.

Ποιες άλλες εκπομπές ετοιμάζονται

Η Σάσα Σταμάτη, πρόσφατα, στον αέρα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στο νέο MEGA με βραδινή εκπομπή.

Γνωστό, επίσης, είναι ότι και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου θα έχει καθημερινή μαγειρική εκπομπή, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, τα ονόματα παρουσιαστών πρώτης γραμμής που έχουν διαρρεύσει ότι συζητούν με τους ανθρώπους του νέου MEGA είναι πολλά: Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Αντώνης Ρέμος.