Μπιμπίλας: «Αν ανοίξουν το στόμα τους αγοράκια, θα τρίξουν καρέκλες»

8 mins read

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας  μιλώντας στην εκπομπή Dot κατέστησε σαφές ότι οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το χώρο του θεάτρου όχι απλώς δεν τελειώνουν αλλά βρίσκονται στην αρχή:
«45 χρόνια που είμαι στον χώρο, μερικά πράγματα με εκπλήσσουν. Όχι ότι δεν ήξερα πράγματα. Κάποια τα ήξερα αλλά όλοι ήταν να μην το πούμε. Είναι βέβαια επικίνδυνο να γράφεις ο καθένας τα εσώψυχά του στο διαδίκτυο και κάποιοι μπορεί να γράφουν ψέματα. Εμείς είπαμε ότι δημιουργούμε στο ΣΕΗ μία επιτροπή από ψυχολόγους κ.ά. και να δούμε ποιες περιπτώσεις μπορούν να πάνε στην δικαιοσύνη.
Είναι πολλές περιπτώσεις κοριτσιών που λένε ότι δεν θα βγω να μιλήσω γιατί θα πούνε είναι νέα ηθοποιός και το κάνει για να γίνει γνωστή… Για την Σοφία Παυλίδου δεν έχει οριστεί ακόμα η δικάσιμος… Οι ηθοποιοί που καταγγέλθηκαν παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό.
Το θέμα δεν έχει κορυφωθεί γιατί αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πάρα πολύ σοβαρά κι επικίνδυνα. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει λάθη πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την κοινωνία όχι μόνο από τον χώρο μας. Οι παθόντες έχουν έρθει προς εμάς και μιλάνε, οι φερόμενοι θύτες δεν έχουν έρθει ακόμα. Είναι και τα αγόρια πολλά κι αν ανοίξουν το στόμα τους, τότε θα τρίξουν καρέκλες». 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα