Μύλος για την επίσκεψη Θεοχάρη στην Ηλεία : Η Αυγερινοπούλου αδειάζει τον Τζαβάρα

13 mins read

Η βουλευτής Ν. Ηλείας της ΝΔ κ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου δηλώνει έκπληκτη με την δήλωση του συναδέλφου κ. Τζαβάρα, ο οποίος σε σχέση με την επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στην Ηλεία τον χαρακτήρισε «τουρίστα».

Η κ. Αυγερινοπούλου δηλώνει χαρακτηριστικά πως ο «υπουργός Τουρισμού όχι μόνο δεν αδιαφόρησε για την Ηλεία, αλλά αντιθέτως έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Νομό», ‘’αδειάζοντας’’ ουσιαστικά τις δηλώσεις του συναδέλφου της.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Αυγερινοπούλου:

«Με έκπληξη διάβασα τη δήλωση του συναδέλφου κ. Τζαβάρα σε σχέση με την επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στην Ηλεία.

Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας ότι οΥπουργός Τουρισμού όχι μόνο δεν αδιαφόρησε για την Ηλεία, αλλά αντιθέτως έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Νομό, προχωρώντας γοργά τις διαδικασίες για την επαναλειτουργία των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα.

Ακόμη και πριν την ορκωμοσία του, ο Υπουργός επιμελήθηκε επί του ζητήματος και έλαβε γρήγορες πρωτοβουλίες για να αρθούν οι αγκυλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που εμπόδιζαν το άνοιγμα των ιαματικών πηγών. Υπενθυμίζουμε ότι λόγω παρωχημένων πολιτικών αντιλήψεων, καθυστερήσεων και λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν κλειστά τα λουτρά. Βρίσκομαι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Υπουργό και το επιτελείο του, ώστε να συμπληρωθούν τα απαιτούμενα έγγραφα και οι διαδικασίες, προκειμένου να ανοίξουν, νομίμως, τα ιαματικά λουτρά. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Υπουργείου για την Ηλεία επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι εν μέσω των ολιγοήμερων διακοπών του Δεκαπενταύγουστου, το Υπουργείο ασχολούταν με τη συμπλήρωση του φακέλου των πηγών Καϊάφα.

Το προσωπικό ενδιαφέρον του Υπουργού για την Ηλεία φαίνεται ακριβώς και από την επιλογή του να επισκεφθεί τη περιοχή και να ρίξει έστω και «άτυπη ματιά» στο Κυπαρισσιακό Κόλπο. Άλλωστε, τον Υπουργό, κ. Θεοχάρη, τον έχω καλέσει να επισκεφθεί και επίσημα την Ηλεία το επόμενο διάστημα».

πηγή: patrisnews.com

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα