Ο Ζαχαράτος κάνει Χαρδαλιά: «Πως θέλετε να δείτε το είδωλο σας, μαντάμ;» (video)

7 mins read

O Τάκης Ζαχαράτος ενέταξε στις μιμήσεις του και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Με την ευκαιρία του τέλους της τακτικής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, «έγινε» Νίκος Χαρδαλιάς, χαρίζοντας άφθονο γέλιο με την εμφάνιση, την μίμηση της φωνής αλλά και του αυστηρού ύφους και το οποίο συνόδευσε με την παρακάτω ανάρτηση:

«Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου».

Στο βίντεο ο Τ. Ζαχαράτος ως Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει: «Η άρση των περιοριστικών μέτρων είναι ικανοποιητική. Σας αφήσαμε λάσκα επιτέλους γιατί μας την παραείπατε και τώρα είναι η ώρα να δω πως θα εξηγηθείτε εσείς μάγκες μου. Όλοι για έναν κι ένας για όλους. Κι επειδή δεν μπορούμε να είμαστε πάνω από τον καθένα σας με την βέργα να τον κυνηγάμε, ούτε μπορούμε να έχουμε έναν αστυνομικό bodyguard για τον καθένα σας. Θα σας παρακολουθώ παντού με ότι στολή σας φτιάχνει περισσότερο. Τι στολή γουστάρετε μαντάμ;».

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο:

https://www.facebook.com/TakisZacharatosofficial/videos/554514835490282

Facebook Comments