Ο Μαυρίδης έτοιμος να κατέβει με την Νοτοπούλου

13 mins read

Ο δημοφιλής tattoo artist, παρουσιαστής και γνωστός για τις φιλοζωικές και φιλανθρωπικές του δράσεις γνωστοποίησε την πρόθεσή του μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαυρίδης ρώτησε τους ακολούθους του πως θα έβλεπαν μία ενδεχόμενη υποψηφιότητά του με την υποψήφια δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου. Εξ αρχής διευκρίνισε ότι δεν θα πάρει χρήματα γι’ αυτό και θα ασχοληθεί με τους αστέγους, τα αδέσποτα και την αισθητική, σε ό,τι έχει να κάνει με την τέχνη. Σημειωτέον ότι χθες παρέστη στην ανακοίνωση του συνδυασμού της υποψήφιας δημάρχου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο Instagram:

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα.
Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου.
Η αλήθεια είναι είναι οτι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.
Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, εχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!
Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.
1:Αστεγοι
2:Αδέσποτα
3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)
Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.
Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.
Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;
Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!
ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ

Facebook Comments