ΑρχικήΠαραπολιτικάΠολάκης: «Με τον Θανάση Οικονόμου, χωρίς άλλο σχόλιο...προς το παρόν»

Πολάκης: «Με τον Θανάση Οικονόμου, χωρίς άλλο σχόλιο…προς το παρόν»

Στο πλευρό του Θανάση Οικονόμου έσπευσε να ταχθεί ο Παύλος Πολάκης.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στενού συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για δήθεν «συναλλαγή» από στελέχη της Κουμουνδούρου κατά την περίοδο Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια του ελέγχου του Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Χανίων με ανάρτησή του στο facebook δηλώνει ότι είναι «με τον Θανάση Οικονόμου, χωρίς άλλο σχόλιο προς το παρόν». Κλείνει την ανάρτησή του σημειώνοντας «εγώ δεν ξεχνώ».

Οι υπαινιγμοί του κ.Οικονόμου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με τον πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, να κάνει λόγο για «αθλιότητες» εκ μέρους του κ. Οικονόμου για τον οποίο είπε ότι «θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει» ενώ ο Γιώργος Τσίπρας χαρακτήρισε «αχρείαστη» την παρέμβαση του συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη κάνοντας λόγο για «γενικότητες και εικασίες που δεν προσφέρουν κάτι».

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση Οικονόμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, επιχείρησε να «μαζέψει» το ζήτημα δηλώνοντας «δεν εγείρουμε ζήτημα για τα τελευταία Πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη».