Πρόσω ολοταχώς για την δημιουργία κόμματος Γερουλάνος – Κοτζιάς;

8 mins read

Το στέλεχος της Κεντροαριστεράς και το Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, εμφανίζεται ανήσυχος για το μέλλον της χώρας και της προοδευτικής παράταξης, κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει σε σπουδαίες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το parapolitika.gr, ο Παύλος Γερουλάνος φέρεται να σκέφτεται να εγκαταλείψει το ΚΙΝΑΛ και να προχωρήσει στη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, προς αυτή την κατεύθυνση τον οδηγούν πολλά στελέχη από την κίνηση «Πράττω» του Ν. Κοτζιά, ο οποίος μπορεί και να τον χρίσει και διάδοχό του στο τέλος, αφού φέρεται να δηλώνει δεξιά και αριστερά πως ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην πολιτική.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι πως πριν λίγο καιρό ο Π. Γερουλάνος και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς Κοτζιάς είχαν κάνει και κοινή εκδήλωση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς.

Επιπλέον, ο κ. Γερουλάνος είχε δηλώσει και στο Action24 και την εκπομπή Brainstorming, για την συμμετοχή του στην εκδήλωση της κίνησης «Πράττω»: «Πρώτον, με τον Ν. Κοτζιά είμαι φίλος. Δεύτερον, με στήριξε στις δημοτικές εκλογές και, τρίτον, άνοιξε μια συζήτηση, όπου δεν χάνεις την ευκαιρία να πεις στους συριζαίους τι έκαναν λάθος κατά την περίοδο της κυβέρνησης τους».

Facebook Comments