Σκρουτζ των Χριστουγέννων η Aegean στον στολισμό της Αθήνας (photos)

15 mins read

Φαίνεται πως τρίτωσε το «κακό» με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Αθήνας, με πρωταγωνίστρια εταιρεία αυτή την φορά την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines.

Η Aegean έχει αναλάβει τον στολισμό των οδών Σκουφά και Κανάρη, όμως το αποτέλεσμα είναι φτωχικό, καθώς έχουν τοποθετηθεί, αρκετά αραιά, κάποια διακοσμητικά που θυμίζουν έναν Άγιο Βασίλη μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Είναι η τρίτη περίπτωση στολισμού οδού από ιδιωτική εταιρεία που σίγουρα δυσαρεστεί όσους περίμεναν ένα πλήρως εορταστικό σκηνικό στο κέντρο της Αθηνάς.

Υπενθυμίζεται πως έχει προηγηθεί ο στολισμός της Βασιλίσσης Σοφίας από το Ίδρυμα Ωνάσης.

Και την σκυτάλη πήρε η Πανεπιστημίου, με την Coca-Cola να έχει αναλάβει τον στολισμό.

Οι χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστο και αυτόν τον στολισμό:

https://twitter.com/ZanHanson/status/1204320899152920578

Ποιες εταιρείες έχουν αναλάβει τον στολισμό των δρόμων της Αθήνας

Βάσει των ανακοινώσεων, Ίδρυμα Ωνάση έχει αναλάβει τη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Hilton μέχρι το Σύνταγμα, η Coca- Cola θα φωτίσει την πλατεία Συντάγματος και την Πανεπιστημίου, η Protergia -ο τομέας Ενέργειας της MYTILINEOS- ανέλαβε τον στολισμό και την εγκατάστασή του στην Ερμού, στην Ακαδημίας και στη Φιλελλήνων, η Cosmote θα φωτίσει τη Σταδίου και η Παπαστράτος τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η ΔΕΗ στολίζει την Χαλκοκονδύλη και την 3ης Σεπτεμβρίου, η εταιρία Aegean ανέλαβε τη Σκουφά και την Κανάρη, ο Όμιλος Motor Oil μέσω της nrg την Αμαλίας, η  Εθνική Τράπεζα την Πλατεία Κοτζιά και την Αθηνάς και η Εθνική Ασφαλιστική την Συγγρού στο τμήμα μεταξύ Αγίου Σώστη και Κόμβου Καλλιρρόης. O Παναθηναϊκός φωτίζει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η Ionian Hotel Enterprises SA τη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Hilton μέχρι τη Λ. Αλεξάνδρας και η Πειραιώς Real Estate και Picar τη Βουκουρεστίου στο τμήμα μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Πλατείες της πόλης επίσης στολίζονται και με την στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και συγκεκριμένα η Ομόνοια από τις εταιρίες Athens Tiare HotelΑΤΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑHondos Center, καθώς και την Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α.), η πλατεία Καραϊσκάκη από τα ξενοδοχεία Wyndham Grand Athens, Wyndham Athens Residence, K29 (members of Zeus International) και η πλατεία Αγίας Ειρήνης από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.

Οι πρωτεύουσες της Ευρώπης έβαλαν τα γιορτινά τους

Την στιγμή, όμως, που συμβαίνουν αυτά τα παρατράγουδα στην Αθήνα, στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι μεγάλες πρωτεύουσες έχουν βάλει τα γιορτινά τους, δημιουργώντας ένα πλήρως εορταστικό κλίμα στους πολίτες.

Παρίσι

Αποτέλεσμα εικόνας για παρίσι χριστουγεννιάτικος στολισμός 2019

Λονδίνο

Αποτέλεσμα εικόνας για λονδίνο χριστουγεννιάτικος στολισμός 2019

Βερολίνο

Αποτέλεσμα εικόνας για βερολίνο χριστουγεννιάτικος στολισμός 2019

 

Facebook Comments