Σοβαρή προειδοποίηση Καλλιάνου για το επόμενο τριήμερο

9 mins read

Ο Γιάννης Καλλιάνος χρησιμοποίησε την ιδιότητα του μετεωρολόγου και από το βήμα της Βουλής ενημέρωσε τους βουλευτές αλλά και την κυβέρνηση ότι έρχονται τρεις πολύ δύσκολες μέρες στη χώρα, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Μάλιστα ο κ.Καλλιάνος ζήτησε από όλους τους βουλευτές να ενημερώσουν τις τοπικές αρχές, καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων θα είναι πολύ μεγάλος και ο κίνδυνος για πυρκαγιά.

«Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω και θα σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έρχεται ένας καύσωνας ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Να ενημερώσετε κι εσείς στις περιοχές σας τους αρμόδιους φορείς, έρχεται καύσωνας ισχυρός αλλά έρχεται και αέρας πολύ δυνατός, 7-8  μποφόρ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με τις πυρκαγιές, ας μην καεί άλλο η Ελλάδα. Με ακούνε όσοι πρέπει να με ακούσουν, σας ενημερώνω να ξέρετε ότι μας περιμένουν τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχές.»

Την αναφορά του κ. Καλλιάνου  σχολίασε με θετικό τρόπο ο προεδρεύων βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας

 «Πολύ καλά έκανε ο κ. Καλλιάνος και μας ενημέρωσε θα πρέπει να το πάρουμε όλοι υπόψη μας και πρώτη απ’ όλους  η κυβέρνηση.»

Facebook Comments