Σπάραξε η Βίκυ Σταμάτη στο τελευταίο αντίο του Άκη Τσοχατζόπουλου

8 mins read

 

Το τελευταίο αντίο στον Άκη Τσοχατζόπουλο είπαν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στις 27 Αυγούστου σε ηλικία 82 ετών.

Η Βίκυ Σταμάτη με τον γιο τους, η Μαρία Μαρκέζη με την εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου Κιάρα Μαρκέζη, συγγενείς, φίλοι, έφτασαν από νωρίς στο Α’ Νεκροταφείο. Με μαύρο μαντίλι στο κεφάλι και συνεχώς με τον γιο της στο πλευρό της, η Βίκυ Σταμάτη λύγισε μπροστά στο φέρετρο του συζύγου της και όσοι βρίσκονταν στο παρεκκλήσι την άκουσαν να πέφτει στο φέρετρο και να σπαράζει, ενώ κάποια στιγμή δεν άντεξε και γονάτισε.

Σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, όταν το φέρετρο βγήκε από το παρεκκλήσι, άρχισε να παίζει το «Ήλιε Καλημέρα» και υπό τους ήχους του ξεκίνησε η πομπή για την ταφή.  Ακριβώς πίσω από τη σορό του Άκη Τσοχατζόπουλου η Βίκυ Σταμάτη και ο γιός τους αλλά και τα παιδιά του πρώην υπουργού από τον πρώτο του γάμο, Αλέξανδρος και Αρετή. Παρούσα, φυσικά, και η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη.

Μόνο το «Καλημέρα Ήλιε» του Μάνου Λοΐζου που έχει συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ θύμιζε σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο ότι εκεί κηδευόταν ο πρώην υπουργός του Κινήματος, ο άλλοτε κραταιός Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς ούτε ένα πολιτικό πρόσωπο δεν ήταν εκεί.

Facebook Comments