Συμπέρασμα Κούλογλου: «Η Πρωτοψάλτη σκέφτηκε ότι υπάρχουν συνάδελφοί της που πεινάνε;»

15 mins read

Ο ευρωβουλευτής του σίριαλ φαντάζεται λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες όπου πρωθυπουργός και δήμαρχος είναι ερωτευμένοι με την τραγουδίστρια, είναι σίγουρος ότι όλα γίνονται για το σόου και «μαλώνει» την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που συμμετείχε στη συναυλία του δρόμου, επειδή υπάρχουν συνάδελφοί της που πεινάνε….

Προφανώς ο κ. Κούλογλου θα είχε την ίδια κριτική και προς την Χαρούλα Αλεξίου, όταν τραγουδούσε με κόκκινα γάντια στο Σύνταγμα στα μνημονιακά χρόνια… Αλλά προφανώς δεν το είχε κάνει. Και προφανώς δεν είδε ότι η κυρία Πρωτοψάλτη πέρασε με το φορτηγό από Ευαγγελισμό και Σωτηρία για να τραγουδήσει εμψυχώνοντας γιατρούς και ασθενείς, πέρασε από το Χίλτον, από το Γκάζι, τραγούδησε σε τόσες γειτονιές. Ενόχλησε όμως γιατί δεν παρακάμφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου.

Τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το άρθρο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

Πρέπει να βλέπουν σαπουνόπερες: o ανιψιός διοργανώνει περιφερόμενη στην πόλη συναυλία, η οποία τυχαίως περνάει από το Μαξίμου. ‘Όπου τυχαία βρίσκεται ο θείος του, που αφήνει για μια στιγμή τα υψηλά πρωθυπουργικά του καθήκοντα του, για να βγει να χειροκροτήσει. Στη Λατινική Αμερική θα πρόσθεταν πλοκή, όπου θείος και ανιψιός είναι ερωτευμένοι και οι δύο με την τραγουδίστρια της συναυλίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ τους ένα βαθύ μίσος. Παρά τις παρεμβάσεις της αδελφής τους ενός και μάνας του άλλου, το πάθος σπρώχνει τον ανιψιό, που θέλει να φάει την αγαπημένη, να οργανώσει την πολιτική δολοφονία του θείου.

Αυτό θα γίνει σε επόμενα επεισόδια, γιατί η «Οικογενειακή συναυλία» είναι ένα σίριαλ που δεν τελειώνει ποτέ. Προς το παρόν έχουμε μια κυβέρνηση, που από το πρωί έως το βράδυ σκέπτεται πώς να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη. Πότε συναντώντας Ολυμπιονίκες και πότε μιλώντας σε μαθητές, ο πρωθυπουργός -ρέκορντμαν των τηλεοπτικών διαγγελμάτων σε ευρωπαϊκό, αν όχι παγκόσμιο επίπεδο – παρουσιάζει τουλάχιστον ένα στημένο σόου την ημέρα. Ο ακροδεξιός υπουργός τήλε -μαϊντανός περιφέρεται στα κανάλια και στα ραδιόφωνα.

(…)

Όσο για την κυρία Πρωτοψάλτη, όλα καλά με μια συναυλία στις γειτονιές της Αθήνας. Προφανώς όμως δέχθηκε να παίξει και στο στημένο επεισόδιο: σκέφτηκε καθόλου ότι υπάρχουν συνάδελφοι της μουσικοί, που δεν δικαιούνται ούτε επίδομα και πεινάνε;

Facebook Comments