Ζούπης: «ΚΑΡΦΙ» με αυριανικό-πολακικό ύφος για τα ποσοστά της Opinion Poll για το ΚΙΝΑΛ

10 mins read

Έκπληκτος διάβασα σήμερα σχόλιο σ΄αυτή την εφημερίδα ειδικά αφιερωμένο σε μένα και μάλιστα με φωτο(ευχαριστώ στον Εκδότη).

Αναφέρομαι σε κατάπτυστο, απαράδεκτου ύφους σχόλιο για μένα και της Εταιρεία Δημοσκοπήσεων OPINION POLL.

Είναι οφθαλμοφανώς γραμμένο κατά παραγγελία για να με σπιλώσει, να με προσβάλει και μ΄αυτό τον τρόπο να αμφισβητήσει τις μετρήσεις μας. Αφορμή η τελευταία μας έρευνα στην οποία το ΚΙΝΑΛ παίρνει στην Πρόθεση ψήφου 4.5% . Μας εμφανίζουν δε περίπου σαν να παρακαλάμε να πέφτει το ΚΙΝΑΛ! Ξεχνούν ότι όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων το βρίσκουν κατά μέσο όρο στο 5% , άρα να πέφτει…..

Ματαιοπονούν. Ούτε με νοιάζει τι γράφει το «ΚΑΡΦΙ» με κακοήθεια και ηθελημένη διαστρέβλωση , ούτε στην OPINION POLL λειτουργούμε υπό πίεση και το αποδείξαμε πολύ πολύ πρόσφατα και στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές Εκλογές. Δεν κάνουμε έρευνες κοινής γνώμης για να γινόμαστε αρεστοί σε παρέες , κόμματα, μηχανισμούς, πρόσωπα. Αυτό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε….. Το μόνο που μένει είναι ένα κρίμα που κάποιοι καταφεύγουν με άψογο αυριανικό, πολακικό ύφος για να μου επιτεθούν και να υπερασπιστούν τι;

Το ΚΙΝΑΛ; Υπάρχει Έλληνας που θεωρεί ότι το ΚΙΝΑΛ διατηρεί τις δυνάμεις του ή ότι ανεβαίνει; Ας σηκώσει το χέρι του.

Κάθε άλλο σχόλιο για αυτό το ρυπαγογράφημα είναι περιττό. Τίποτα άλλο απέναντι στη μπόχα…. Δουλειά μου είναι, δουλειά μας είναι να μετράμε και να αναλύουμε σωστά. Δόξα σοι ο Θεός που λένε, καλά πάμε…. Οι έρευνές μας επαληθεύονται…..

Επισυνάπτω απλά το πρόσφατο άρθρο μου για τα α«ίτια της δημοσκοπικής πτώσης του ΚΙΝΑΛ..Καλό θα ήταν να το διαβάσουν κάποιοι ελκόμενοι από την προβοκάτσια…

Facebook Comments