ΑρχικήΠολιτικήΑνδρουλάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο: «Το κόμμα είχε αρρυθμίες, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Ανδρουλάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο: «Το κόμμα είχε αρρυθμίες, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

«Το κόμμα είχε αρρυθμίες, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κ.Ο του κόμματος αναφερόμενος στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ακόμη ο κ. Ανδρουλάκης στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος σχολίασε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν όλα με σοβαρότητα και προσπάθεια προκειμένου όπως είπε «να έχουμε καθαρό στίγμα». Μάλιστα συμπλήρωσε ότι το ποσοστό των ευρωεκλογών «είναι δικό μας. Δεν το χρωστάμε κανέναν μιντιάρχη ή ολιγάρχη».

Επιπλέον είπε πως «μόνο για κακό βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ στα κανάλια» ενώ ανέφερε ότι η απάντηση της διαπλοκής στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ήταν «να αφανιστεί απο μίντια που δεν την ήθελαν». Όπως υπογράμμισε «εκεί που είχαμε εξαφανιστεί τρεις μήνες τώρα είμαστε πρωτο θέμα με δηλώσεις σημαντικών στελεχών. Αυτό δεν είναι ανεκτό».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «αυτή η πορεία θα αξιολογηθεί με πολλους τρόπους. Ο καθένας θα το αξιολογήσει απο δίκη του οπτική γωνία. Όταν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση για να νικήσεις η μάχη πρέπει να γίνεται συνολικά. Το λέω αυτό γιατί θέλω να πάω στο ζήτημα του κόμματος. Υπήρχαν αρρυθμίες. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Πρέπει να κάνουμε το κόμμα πιο λειτουργικό. Έδειξε τα όριά του ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους διαφωνούντες τους ρώτησε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό κομμα; Το προγραμμα του είναι προϊόν κόπι πειστ; Δεν ήταν στα μεηλ σας πέντε μηνες; Δεν πήγε στις νομαρχιακές; Διαφώνησε κανείς; Να βγει και να πει αυτό είναι λάθος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ