ΑρχικήΠολιτικήΧατζηδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Όπου υπάρχει αλήθεια, το βάζουν στα πόδια»

Χατζηδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Όπου υπάρχει αλήθεια, το βάζουν στα πόδια»

Την αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση για το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων της Κουμουνδούρου σχολίασε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Κωστής Χατζηδάκης λίγες ημέρες πριν πρότεινε την αναλυτική συζήτηση των οικονομικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά αποδέχθηκε μέσω του Νίκου Παππά, ωστόσο σήμερα αυτό άλλαξε, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρνητικά.

Χατζηδάκης: Αρχικά νόμιζα ότι «γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος»

Με αφορμή την… όπισθεν ολοταχώς του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ζήτημα, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σημειώνει:

«Αρχικά νόμιζα ότι “γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος” και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί να συζητήσουμε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων Κασσελάκη με στοιχεία και παρουσία εκπροσώπων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Το ξανασκέφτηκαν, κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και ξαναγύρισαν στην ασφάλεια των πολιτικών παραμυθιών.

Διότι στη συζήτηση αυτή θα αποδεικνυόταν το μέγεθος του λαϊκισμού και των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Θα αποδεικνύονταν ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία δεν είχαν κοστολογηθεί και εάν υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να εφαρμοστούν θα οδηγούσαν την οικονομία στα βράχια. Δηλαδή, σε νέα επιτήρηση και μνημόνια.

Η συζήτηση στη Βουλή θα ήταν η ώρα της αλήθειας, αλλά όπου υπάρχει η αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ το βάζει στα πόδια».