Επίθεση της Yeni Safak στον Αλκιβιάδη Στεφανή: «Κωμικοτραγικές δηλώσεις»

7 mins read

Η φιλικά προσκείμενη στον Ερντογάν εφημερίδα, Yeni Safak, επιτίθεται με δημοσίευμα της στο υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, με μειωτικούς χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντας την πρόσφατη συνέντευξη του «κωμικοτραγική».

Συγκεκριμένα, η Yeni Safak αναφέρει «Μια κωμικοτραγική δήλωση ήρθε από την Ελλάδα, όπου η κατάταξη των νεοσυλλέκτων σταμάτησε επειδή δεν υπήρχαν αρκετές στολές. Ο Έλληνας υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής είπε ότι δεν εξετάζει τις προθέσεις της Τουρκία, αλλά τη δυνατότητα. «Έχουμε τη λύση για κάθε σενάριο των αντιπάλων μας. Η μαχητική δύναμη της Ελλάδας είναι εξαιρετική», είπε (σσ ο κ. Στεφανής)».

Και προσθέτει «Σημειώνοντας ότι η Ελλάδα έχει κόκκινες γραμμές αναφορικά με την κυριαρχία της, ο κ. Στεφανής συνέχισε: «Εκτιμούμε και εξετάζουμε τα πάντα. Το υπουργείο ακούει και παρακολουθεί τι γίνεται καθημερινά. Κάποιοι λένε ότι το Καστελόριζο δεν είναι Αιγαίο. Εμείς εκεί καθημερινά εξετάζουμε τις δράσεις μας. Διασφαλίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Το δείξαμε στον Έβρο και στη συνέχεια οι Ευρωπαίοι ήρθαν στο πλευρό μας. Οι πολιτικοί μπορεί να έχουν διαφορετικές γνώμες, αλλά εμείς κάνουμε τη δουλειά μας».

yeni safak

Facebook Comments