ΑρχικήΠολιτικήΓλαβίνας: «Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βάλλει και εναντίον της...

Γλαβίνας: «Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βάλλει και εναντίον της παράταξης»

«Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βάλλει και εναντίον της παράταξης», τόνισε σήμερα ο Θανάσης Γλαβίνας.

«Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί σταθερό πυλώνα του πολιτικού συστήματος, έχει αποκτήσει πολιτική αυτονομία και σταθερή ανοδική πορεία σε όλες τις αναμετρήσεις σε αντίθεση με τη συντριπτική ήττα της ΝΔ και τις μεγάλες απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε επίσης ο Θανάσης Γκλαβίνας.

«Η κουβέντα όπως εξελίχθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες αδικεί συνολικά την εικόνα της παράταξης. Δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές επιθέσεις στελεχών προς τον πρόεδρο, αλλά το τι περιμένουν οι πολίτες», τόνισε ο κ Γλαβίνας. Παράλληλα, είπε ότ η συζήτηση ότι «με κοινοβουλευτική αριθμητική θα μπορέσουμε τόσο απλά να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία», είναι «καταστροφική»

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει μήνυμα σοβαρότητας και αξιοπιστίας και να σφυρηλατήσουμε την ενότητα πάνω στη διαφωνία μας» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «δεν είναι τοξικότητα η διαφορετική γνώμη».

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διάλυσης του ΠΑΣΟΚ», επισήμανε ο κ Γλαβίνας ενώ έκανε λόγο για «λεκτικές υπερβολές και άστοχες τοποθετήσεις που ακούστηκαν την περασμένη Τετάρτη». «Κάποιοι έχουν μετανιώσει, καθώς δεν είναι στη κατεύθυνση του διαλόγου. Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βάλλει και εναντίον της παράταξης», πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ