ΑρχικήΠολιτικήΚωνσταντοπούλου: «Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αυτοκάθαρση Κασσελάκη»

Κωνσταντοπούλου: «Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αυτοκάθαρση Κασσελάκη»

«Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αυτοκάθαρση του Στέφανου Κασσελάκη», δήλωσε το βράδυ της Τρίτης η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Εγώ και η Πλεύση Ελευθερίας δεν είμαστε σε ένα περίκλειστο περιβάλλον. Αλλά δεν θα θα συμπράξουμε σε σχήμα που θα ξεπλύνει πρόσωπα τα οποία έχουν βαρύτατες ευθύνες πολιτικές, πολλά και ποινικές, για τη διακυβέρνηση της χώρας, τα οικονομικά και τις ζωές των ανθρώπων. Δεν θα ξεχάσουμε την ευθύνη που φέρουν πρόσωπα. Από εκεί και πέρα τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν την αυτοκάθαρσή τους. Παρακολουθώ τον κ. Κασσελάκη να ανακαλύπτει τα πρόσωπα με τα οποία συμπράττει και τον παρακολουθώ με ενδιαφέρον, η αυτοκάθαρση είναι μια διαδικασία υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την ίδια η Πλεύση Ελευθερίας «έχει δώσει και το παραδειγμα των συμπράξεων όπου υπάρχει αξία. Δεν διστάσαμε να στηρίξουμε την πρόταση του ΚΚΕ για εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη ή την την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά».

Παρόλα αυτά με αφορμή όσα έχει πει ο Νίκος Παππάς, τόνισε ότι «με τον κ. Παππά δεν θα μπω ποτέ σε κανένα ψηφοδέλτιο». «Η Πλεύση αγωνίζεται για να αλλάξει ο τρόπος άσκησης της πολιτικής. Αυτό θα γίνει αν πάψουν τα πολιτικά πρόσωπα να ενδίδουν στη λαγνεία της καρέκλας» σημείωσε, τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.