ΑρχικήΠολιτικήΚωνσταντοπούλου για δημοσκοπήσεις: «Εχω μεγάλη επιφύλαξη αν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ...

Κωνσταντοπούλου για δημοσκοπήσεις: «Εχω μεγάλη επιφύλαξη αν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ – Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης»

Για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις, τοποθετήθηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ANT1 τη Δευτέρα 17 Μαρτίου.

«Ο ανασχηματισμός ήταν τζούφιος και προκλητικός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να προκηρύξει εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, σχολίασε την παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη από τη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης, λέγοντας: «Παραιτήθηκε ο κ. Δοξιάδης, ενώ έπρεπε να παραιτηθεί ο κ. Μητσοτάκης».

Για το επεισόδιο στη Βουλή και τις επιθέσεις που δέχεται

Ερωτηθείσα για το περιστατικό στη Βουλή με τον Δημήτρη Κυριαζίδη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι ήταν η τελευταία από μια σειρά επιθέσεων που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια, κάνοντας λόγο για συστηματικό bullying.

Όπως ανέφερε, έχει ήδη στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και στον τέως Πρόεδρο της Βουλής, καταγγέλλοντας τις επιθέσεις αυτές, χωρίς όμως να λάβει ποτέ απάντηση.

«Δέχομαι μια ακραία επίθεση, επειδή μιλάω για την ισότητα και επιμένω να μην δέχομαι το bullying», επισήμανε.