ΑρχικήΠολιτικήΚούλογλου «καρφώνει» Παπαδημούλη: «Η διαταγή απόδοσης μισθίου είναι έξωση»

Κούλογλου «καρφώνει» Παπαδημούλη: «Η διαταγή απόδοσης μισθίου είναι έξωση»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέλιος Κούλογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο Action 24.

Εκεί μίλησε για την έξωση σε άνεργη γυναίκα από ένα από τα διαμερίσματα που αγόρασε για ενοικίαση και μεταβίβασε στον γιο του ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Στέλιος Κούλογλου θύμισε τη δέσμευση που είχε αναλάβει ο Δημήτρης Παπαδημούλης ,μετά την αποκάλυψη της “Παπαδημούπολης“, ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα ότι όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις ακινήτων θα καταλήγουν σε φιλανθρωπικές δράσεις. Και κάλεσε τους δημοσιογράφους να απευθύνουν στον κ. Παπαδημούλη την ερώτηση αν τηρεί αυτή τη δέσμευσή του.

Πάντως, ο κ. Κούλογλου ανέφερε “Πιστεύω ότι δίνει τα χρήματα από τα ενοίκια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως έχει υποσχεθεί”. 

Ωστόσο, όπως επεσήμανε σχετικά με τη δήλωση του κ. Παπαδημούλη ο οποίος, μετά τις αντιδράσεις, προσπάθησε να καθαρίσει το τοπίο λέγοντας ότι «Δεν ήταν έξωση» αλλά «ήταν διαταγή απόδοσης μισθίου» ο κ. Κούλογλου τόνισε πως «Η διαταγή απόδοσης μισθίου είναι έξωση». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Κούλογλου ήταν το μοναδικό στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε αντιδράσει έντονα όταν έγινε γνωστό το αποτύπωμα του Δημήτρη Παπαδημούλη στο real estate.

Η δήλωσή του τότε:

«Δεν μπορεί η Αριστερά να επικαλείται τις ατασθαλίες της Δεξιάς, να λέει δηλαδή ότι ο τάδε υπουργός ζητάει πάρα πολλά ή ότι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθαρό και τα λοιπά. Δεν μπορεί να πάμε στη λογική το μη χείρον βέλτιστον και το άλλο θέμα είναι ότι στην Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει, ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ