ΑρχικήΠολιτικήΚυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά στο πλευρό του Παύλου Χρηστίδη

Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά στο πλευρό του Παύλου Χρηστίδη

Δίπλα στον  βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη στέκονται με δηλώσεις τους τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε ανάρτησή του έγραψε: “Η στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Παύλο Χρηστίδη είναι απολύτως καταδικαστέα. Αυτές οι μεμονωμένες συμπεριφορές δεν απηχούν τον καίριο ρόλο που διαχρονικά διαδραματίζει η Εκκλησία ως προς την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας”.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τάχθηκε υπέρ του Παύλου Χρηστίδη. Σε ανάρτηση τυ όπου αναδημοσιεύει την ανάρτηση του βουλευτή, σημειώνει παράλληλα: ” Με τον Παύλο. Οι μάχες για τα ανθρώπινα δικαιώματα αφορούν κάθε πολίτη”.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ 

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, σε ανάρτηση του αναφέρει: “Με τον Παύλο Χρηστίδη, χωρίς ναι μεν αλλά: Να πάρουν όλοι τώρα θέση. Όλοι!”

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ


Ο Αλέξης Χαρίτσης επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, σε ανάρτησή του που αναδημοσιεύει την ανάρτηση Χρηστίδη, αναφέρει: “Τα σκοταδιστικά παραληρήματα δεν έχουν θέση στην δημοκρατία και την κοινωνία μας. Η στοχοποίηση και μάλιστα της οικογένειας είναι χυδαία και απολύτως καταδικαστέα. Στο πλευρό του Παύλου Χρηστίδη και όλων των θυμάτων της μισαλλοδοξίας χωρίς περιστροφές”. 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΑΡΙΤΣΗ