Ναι από Σκουρλέτη στην πρόταση Βαρουφάκη- «Μακάρι να ανταποκριθεί και το ΠΑΣΟΚ»

8 mins read

Θετικά βλέπει ο Πάνος Σκουρλέτης την πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη να συγκροτηθεί ένα αντιδεξιό μέτωπο με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ25.

«Εγώ ακούω θετικά οποιαδήποτε φωνή θέλει να θέσει αυτά τα ζητήματα. Μακάρι να δείξει την ίδια διάθεση και ο κύριος Ανδρουλάκης. Θέλω να γίνει μια συζήτηση σε ισότιμη βάση και αυτή τη στιγμή εμφανίζεται μία θετική κινητικότητα. Επειδή είμαστε η μεγαλύτερη δύναμη, έχουμε και τη μεγαλύτερη ευθύνη να γίνει η συνάντηση αυτών των δυνάμεων», είπε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ανάλυσε το» και τον Γιώργο Κουβαρά.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών, Τάσος Παππάς, πρότεινε να συγκροτηθεί μία μικτή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ-ΜΕΡΑ25 προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα στα οποία συμφωνούν και αυτά στα οποία διαφωνούν αυτά τα κόμματα, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν θετικός. «Εμένα μου αρέσει αυτή η ιδέα» αποκρίθηκε δύο φορές ο κ. Σκουρλέτης.

Νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης είχε αναρωτηθεί αν συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ με όσα λέει η αρμόδια τομεάρχης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για τα εργασιακά και την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη και την κρατικοποίηση της Αττικής Οδού, με διαχειριστή έναν δημόσιο φορέα, με τη συμμετοχή του ΕΦΚΑ και άλλων ταμείων.

Facebook Comments