ΑρχικήΠολιτικήΟργή Παπανώτα κατά Πανόπουλου: «Βασιλικότερος του Βασιλέως ο πιτσιρικάς- Που θεωρεί ότι...

Οργή Παπανώτα κατά Πανόπουλου: «Βασιλικότερος του Βασιλέως ο πιτσιρικάς- Που θεωρεί ότι είναι ζεν πρεμιέ»

Με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Πανόπουλο τα έβαλε απόψε ο Δημήτρης Παπανώτας. 

Ο Δημήτρης Παπανώτας σε ανάρτησή του στο instagram αναρωτιέται: “Βασιλικότερος του Βασιλέως ο πιτσιρικάς; Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ”

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο επίσης δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε “γενναία και σωστή την απόφαση του κόμματος και του Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψουν τον Δημήτρη Παπανώτα”.

Ο Δημήτρης Παπανώτας γράφει στο Instagram:  

“Βασιλικότερος του Βασιλέως ο πιτσιρικάς? Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ!!! Ή την είδε πρόεδρος???!!! Κάτι πήρε το αυτί μου για έμμισθη θέση κάποιου νεοσυριζαίου στο υπουργείο μετανάστευσης… Φυσικά επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας… Και για κάποιον που πέταξε έξω ο κ. Καιρίδης με την άφιξη του στο υπουργείο… Λέτε να … ? Μπάααα…δεν πιστεύω… Κάτι θα είχε καταλάβει ο ένθερμος υποστηρικτής του εν λόγω υποψηφίου ευρωβουλευτή , πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ…

Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος? Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιός είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση… Κάποιος να του κάνει δώρο ένα σαβουάρ βίβρ… Πρόεδρε, μήπως εσύ? Που είσαι και φίλος του?… #koitapoiosmilaei …

Υ.Γ. Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα ( κι ας μη το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος… Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια…” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.”