ΑρχικήΠολιτικήΣφοδρή αντιπαράθεση Δραγασάκη-Μητσοτάκη στη Βουλή

Σφοδρή αντιπαράθεση Δραγασάκη-Μητσοτάκη στη Βουλή

Ο Γιάννης Δρασαγασάκης που απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά. «Είναι γνωστή η δήλωση του μ είναι γνωστές οι διευκρινίσεις, είναι δικαίωμα του καθενός να έχει τις απόψεις του».

Κατηγόρησε όμως τον κ. Μητσοτάκη ότι χρησιμοποιεί το θέμα Πολάκη για επικοινωνιακούς λόγους προκειμένου να μη συζητηθούν άλλα θέματα που ευνοούν την κυβέρνηση. «Η Νέα Δημοκρατία θέλει να αποφύγει τα κρίσιμα επίδικα των εκλογικών αναμετρήσεων και χρησιμοποιεί ένα από τα ισχυρότερα όπλα που έχει η εκάστοτε αντιπολίτευση όχι για να προκαλέσει μια συζήτηση πάνω για τους μισθούς, τους φόρους, τις επενδύσεις άλλα για να αποφύγει αυτή τη συζήτηση προσπαθώντας να την αποπροσανατολίσει μονόπλευρα σε μία δήλωση ενός υπουργού. Μαζί με αυτό το θέμα σημασία για τους πολίτες έχουν οι 120 δόσεις που σήμερα κατατέθηκαν ως νομοσχέδιο και οι διαρκείς αναβαθμίσεις της χώρας.

Επίσης, υπερασπίστηκε το νέο υπουργό Τουρισμού και πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ απέναντι στην επίθεση Μητσοτάκη, λέγοντας ότι ο κ.Θεοχαρόπουλος ήταν πάντα αριστερός και τώρα οι αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις συσπειρώνονται στο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον κίνδυνο που αντιπροσωπεύουν οι πολιτικές της ΝΔ.