Πλεύρης: Έρχεται ειδικός νόμος για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

8 mins read

Στοπ στα φαινόμενα των «μαϊμού» εμβολιασμών θέλει να βάλει ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με ειδικό νόμο που θα περιλαμβάνει το αδίκημα των εικονικών εμβολιασμών.

Αφορμή στάθηκε το χθεσινό περιστατικό στην Καρδίτσα, όπου υπάλληλος στο ΚΥ Παλαμά, μόνο για τον μήνα Αύγουστο, εξέδωσε πάνω από 40 «μαϊμού» πιστοποιητικά  εμβολιασμού. Μάλιστα για το συμβάν έχει ήδη παρέμβει ο εισαγγελέας, ενώ διατάχθηκε και ΕΔΕ.

Ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά δήλωσε ότι «έρχεται ειδικός νόμος για τους μαϊμού εμβολιασμούς».

 

Το ιστορικό της υπόθεσης

Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Καρδίτσας, έδινε ψευδείς βεβαιώσεις εμβολιασμού, κάτι που οδήγησε τον Υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη, να διατάξει ΕΔΕ και να ενημερώσει τον εισαγγελέα άμεσα ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αλήθεια» υπάλληλος περνούσε στο σύστημα εμβολιασμού άτομα ως εμβολιασμένα, χωρίς αυτά να παρευρεθούν στο εμβολιαστικό κέντρο.

Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν έγινε παρατήρηση ότι λείπει η σφραγίδα του γιατρού από έγγραφα που συμπληρώνουν οι πολίτες όταν εμβολιάζονται και έτσι ακολούθησε έρευνα, η οποία μέχρι στιγμής, έχει φέρει στην επιφάνεια τουλάχιστον 47 εικονικούς εμβολιασμού τον Αύγουστο, μόνο!!!

Facebook Comments