Τζανακόπουλος: «Και εγώ έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με τον Κούλογλου»

13 mins read

Ομαδικά πυρά συγκεντρώνει πλέον ο Στέλιος Κούλογλου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά τη συνέντευξη του το βράδυ της Δευτέρας στο Brainstorming, όπου είπε μεταξύ άλλων ότι ο Πολάκης κάνει προεκλογικές εκστρατείες άλλων κομμάτων και ότι δεν θα του πάρει την άδεια για να γράφει άρθρα.

Σειρά πήρε την Τρίτη το πρωί ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος σχολίασε, στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ, ότι «και εγώ έχω σοβαρότερα πράγματα από το να ασχολούμαι με τα σχόλια του κ. Κούλογλου».

Βέβαια, αν δεν ασχολείται ο γραμματέας του κόμματος για τα όσα γράφει και λέει ένας ευρωβουλευτής του κόμματος, είναι να απορείς ποιος πρέπει να ασχολείται, όμως ο κ. Κούλογλου φαίνεται ότι έχει έναν σοβαρότερο πρόβλημα. Το λεγόμενο «σύστημα ΣΥΡΙΖΑ», καθώς από το βράδυ της Δευτέρας τα τρολ του Twitter διακινούν το hashtag #Κουλογλου_παραιτήσου.

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας έστειλε επίσης μήνυμα στον ευρωβουλευτή, γράφοντας: «Είμαστε διαφορετικοί κόσμοι ιδεολογικά, στρατηγικά, αξιακά με τη Ν.Δ. Τσίπρας με την κοινωνία και πρόγραμμα κοστολογημένο. Μητσοτάκης με την παρασιτική ολιγαρχία. Πού την είδαν κάποιοι την ισοπαλία; Η προοδευτική διακυβέρνηση δεν έχει ανάγκη πρωθυπουργό μαριονέτα του συστήματος».

Ο Πάνος Κουρουμπλής εξέφρασε την απορία του για τη σκοπιμότητα του κ. Κούλογλου, ενώ κι άλλα στελέχη βλέπουν ότι η σχέση με τον ευρωβουλευτή δεν θα μακροημερεύσει.

Ο ίδιος ο κ. Κούλογλου επέλεξε να απαντήσει κυρίως στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, δηλώνοντας «έχω πιο σημαντικά να ασχοληθώ, από τον Πολάκη», ενώ διαμήνυσε ότι «ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου».

Facebook Comments