ΑρχικήEurovisionologyΒίκτωρ Βερνίκος: «Δε σκέφτομαι την κριτική, θα δώσω το 100%»

Βίκτωρ Βερνίκος: «Δε σκέφτομαι την κριτική, θα δώσω το 100%»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, «Δύο στη μια», με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου, βρέθηκε ο Βίκτωρ Βερνίκος.O 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας έδωσε την τελευταία του συνέντευξη πριν την αναχώρησή του για το Liverpool τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δήλωσε έτοιμος και καλά προετοιμασμένος για τη συμμετοχή του στην Eurovision, αφού έχει ήδη κάνει πολλές πρόβες.

Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που ίσως δεχτεί σε περίπτωση αποτυχίας, εξήγησε πως δε σκέφτεται την κριτική, ενώ θέλει να εστιάσει στο να δώσει το 100%, χωρίς άγχος.

Σχετικά με τ’ αγαπημένα του τραγούδια, είπε: «Νιώθω άσχημα αν ξεχωρίσω κάποιο». Μετά, όμως, από μικρές πιέσεις, έδωσε ένα τοπ 5. Γαλλία, Τσεχία, Σουηδία, Φινλανδία και «στην 5η θέση είναι όλοι».

Ο νεαρός καλλιτέχνης, μίλησε, επίσης, για τη σημασία του να έχουν κάτι να πουν τα κομμάτια που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, λέγοντας: «Σε όλα τα τραγούδια υπάρχει ένα μήνυμα όταν έχουν γραφτεί ειλικρινά».

Ο Βίκτωρ, μισός Δανός, απάντησε χιουμοριστικά στο τι θα γίνει αν δεν τον ψηφίσει η πατρίδα του, με όλη την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια της ηλικίας του: «Αν δε μας ψηφίσει η Δανία, θα τα πάρω στο κρανίο!».

Η συμβουλή που κρατά φεύγοντας για το Liverpool είναι να προσέχει τον εαυτό του.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης.