ΑρχικήΕπικαιρότηταΔήμαρχος Αράχωβας: «Έχουμε τρομοκρατηθεί- Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ»

Δήμαρχος Αράχωβας: «Έχουμε τρομοκρατηθεί- Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ»

Για την απίστευτη υπόθεση του βασανισμού- βιασμού του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα μίλησε ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Σταθάς.

Η υπόθεση έχει αρχίσει να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς αναζητείται ο δράστης της αποτρόπαιας ενέργειας εναντίον του άτυχου ζώου.

Στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Σταθάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Οι πρώτοι που μας ενδιαφέρει να βρεθεί, αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που είναι ανάμεσά μας, είμαστε εμείς. Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει κάνει αυτό το πράγμα και είναι ανάμεσά μας, τρομάζουμε. Έχουμε τρομοκρατηθεί μόνο και μόνο στην ιδέα».

«Εμάς μας ενδιαφέρει να βρεθεί ό ένοχος. Περιμένω από την Αστυνομία να μας ενημερώσει για το τι ισχύει και να σταματήσουν οι φήμες. Τα στοιχεία τα έχει η εισαγγελία, τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις. Εμείς το μόνο επίσημο στοιχείο που έχουμε είναι η δήλωση η αρχική που έκανε η πρώτη κτηνίατρος» πρόσθεσε ο κ. Σταθάς.

«Αν υπάρχει ο δράστης πρέπει να βρεθεί άμεσα, γιατί αν δεν βρεθεί εμείς δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ» τόνισε ο δήμαρχος, και κάλεσε όποιον έχει κάποια πληροφορία να τη δώσει στις Αρχές, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη.

Η αρμόδια εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δράστη ή δράστες που το σκυλί γνώριζε.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχουν καταστραφεί κάμερες από μαγαζί που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, του Χάσκι που βασανίστηκε.