ΑρχικήΕπικαιρότηταΠροσφέρει 10.000 ευρώ για να βρεθεί ο ένοχος της κακοποίησης του χάσκι...

Προσφέρει 10.000 ευρώ για να βρεθεί ο ένοχος της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα

Ο Απόστολος Καρακατσάνης, υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στις εκλογές του 2019, προσφέρει 10.000 ευρώ για τις έρευνες για το χάσκι της Αράχωβα.

Ο κ. Καρακατσάνης πρόεδρος ΠΕΚΕΑΠΠ – Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο Εξειδίκευσης Ασφάλειας Πολιτική Προστασία, σε ανάρτησή του στο Facebook ζητάει να πέσει φως στην υπόθεση και «να μπουν οι εγκληματίες στην φυλακή».

Συγκεκριμένα γράφει: “Ο σαδισμός εναντίον των ζώων δεν είναι κάτι νέο.

Σε αρκετες χωρες μαλιστα επιτρεπεται νομιμα η κτηνοβασια! Σε αλλες παλι απλα τα σκοτωνουν ως στοχους ειδικα σκυλους γατες. Στην Ελλαδα εχουμε ασχημα παραδειγματα,που εχει αποδεχτει πως υπαρχουν αρκετοι αρρωστοι,που ξεσπουν το μενος τους στα ζωα.Τελευταιο παραδειγμα ο Ολιβερ. Τον γνωριζα;Οχι. Γνωριζω ομως πολυ καλα,οταν παει κατι να καλυφτει για να γλυτωσει ενας η περισσοτεροι δραστες.Επειδη λοιπον πρεπει να μπει ενα φρενο σε αυτη την κτηνωδια. Και να μπουν οι εγκληματιες στην φυλακη!Απο ακρη σε ακρη σε ολη την χωρα.Αποφασισα να βαλω κ εγω ενα λιθαρακι, και να το ενωσω με αρκετους ακομα ανθρωπους που αγωνιζονται τοσα χρονια για τα δικαιωματα των ζωων. Σταματηστε να κανετε ανοητες συγκρισεις.Σταματηστε να τρωτε τον σανο οπως σας τον σερβιρουν.Ψαξτε λιγο.Και θα βρειτε παρα πολλα γεγονοτα,ασχημα μεν.Ενδιαφερον δε. Εμενα προσωπικα δεν μου περισσευουν 10.000.Ειναι ομως αποφαση μου,να τα διαθεσω για εναν σκοπο που θεωρω αωστο.Οσοι με ξερουν γνωριζουν την δραση μου στην πολιτικη προστασια.Τι προσφερω και συνεχιζω να προσφερω.Ειτε στο δασος ειτε στον κοσμο. Οσοι οσες δεν με ξερετε πριν με πικροχολησετε καντε μια βολτα στο προφιλ μου. Δειτε το εργο και εμενα και οσων συνεργαζομαι. Και μετα καντε και μια αυτοκριτικη δικη σας.

Λυπαμαι πραγματικα για τον σκατοκοσμο που καλουμαι να ζησω,και θα αντιστεκομαι παντα εντονως και οσο χτυπαει η καρδια μου!Την επομενη φορα λοιπον που θα μιλησετε ασχημα για εμενα. Και για το τι κανω.Καντε εστω μια καλη πραξη και μετα βριστε με.Εγω εχω συνηθισει να με κραζουν.Εσεις ομως θα εχετε κανει μια καλη πραξη πρωτα.Λυπαμαι μονο που δεν μπορω να κανω περισσοτερα.Λυπαμαι που σε αυτη την σαπια κοινωνια.Το να προσπαθεις να κανεις κατι σωστο ειναι παραδειγμα προς αποφυγην!Καλο σας βραδυ ειτε ειστε φιλοι ειτε θελετε να ονομαζεστε εχθροι μου..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ