ΑρχικήEurovisionologyΈτσι θα δούμε τον Akyla στη σκηνή της Eurovision- Το απόσπασμα του...

Έτσι θα δούμε τον Akyla στη σκηνή της Eurovision- Το απόσπασμα του «Ferto» που δημοσίευσε η EBU

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα, Τετάρτη 6 Μαΐου, ένα απόσπασμα διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τη δεύτερη πρόβα του Akyla στη σκηνή της Eurovision 2026, η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Τη σκηνική επιμέλεια υπογράφει ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός.

Το σύντομο βίντεο προσφέρει μια πρώτη δυναμική ματιά στον σκηνικό κόσμο του «Ferto», όπως ζωντανεύει στη σκηνή του Stadthalle στη Βιέννη, αποτυπώνοντας τον ρυθμό, την αισθητική και την ένταση της εμφάνισης. Η δεύτερη πρόβα φαίνεται να επιβεβαιώνει τις προσδοκίες της ελληνικής αποστολής.

Μέσα στα 30 δευτερόλεπτα, ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά visuals, που αναδεικνύουν την πορεία του Akyla, ακολουθώντας μια αισθητική εμπνευσμένη από video game.

Η παρουσίαση του «Ferto» παντρεύει το ανατρεπτικό στοιχείο με τη συγκίνηση, αποδίδοντας με δημιουργικό τρόπο τη μετάβαση από την έλλειψη στην επιτυχία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Το απόσπασμα αυτό αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική εικόνα της ελληνικής συμμετοχής και σηματοδοτεί την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τη live εμφάνιση του «Ferto», που θα παρουσιαστεί στη 4η θέση του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2026, στις 12 Μαΐου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ