ΑρχικήΠολιτικήΓλαβίνας για υποκλοπές: «Καλοδεχούμενη η προσφυγή Σαμαρά στη Δικαιοσύνη, ακόμα και αν...

Γλαβίνας για υποκλοπές: «Καλοδεχούμενη η προσφυγή Σαμαρά στη Δικαιοσύνη, ακόμα και αν άργησε»

Την προσφυγή του Αντώνη Σαμαρά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές σχολίασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο Θανάσης Γλαβίνας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς πώς είδε την προσφυγή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, ο κ. Γλαβίνας τη χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη, ακόμα και αν άργησε», διευκρινίζοντας ότι δεν το αναφέρει με αρνητικό τρόπο. Υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη καλέσει «όλα τα επιβεβαιωμένα θύματα» του παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεων να καταθέσουν και να ζητήσουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, όπως, όπως είπε, έπραξαν και ο Νίκος Δένδιας και ο Γιάννης Γεραπετρίτης.

Στο ερώτημα αν το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει να κληθεί ο κ. Σαμαράς στην Επιτροπή Θεσμών, δεδομένου ότι η Νέα Δημοκρατία θεωρεί «πολιτικά πρόσωπα» άλλους εμπλεκόμενους και άρα μη κλητεύσιμους, ο κ. Γλαβίνας απάντησε ότι κάτι τέτοιο «δεν ισχύει», καθώς η Επιτροπή έχει το δικαίωμα να καλεί όποιον θεωρεί αρμόδιο. Σημείωσε ότι, εφόσον ο κ. Σαμαράς «γνωρίζει γεγονοτικά» στοιχεία που θα βοηθήσουν στην υπόθεση, «νομίζω θα είναι χρήσιμη» η κατάθεσή του, χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί για κλήτευση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ