ΑρχικήΕπικαιρότηταΑνατροπή στην δολοφονία του Άλκη: 21χρονο Έλληνα δείχνουν ως δολοφόνο οι συλληφθέντες

Ανατροπή στην δολοφονία του Άλκη: 21χρονο Έλληνα δείχνουν ως δολοφόνο οι συλληφθέντες

Έναν 21χρονο Έλληνα «φωτογραφίζουν» οι συλληφθέντες ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Το δράστη με το δρεπάνι που έδωσε τις χαριστικές βολές στον 19χρονο Άλκη Καμπανό φαίνεται πως «δείχνουν» οι οκτώ -εκ των εννιά συνολικά- συλληφθέντες για τη δολοφονία.

Κάτω από εντονότατες αποδοκιμασίες έφτασαν, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, οι εννέα συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου. Εξαγριωμένοι πολίτες τούς αποδοκίμασαν στην είσοδο των Δικαστηρίων, όπου αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι  συλληφθέντες κατονόμασαν τον ένατο ως το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη δολοφονία.

Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο συλληφθείς δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν υπάρχουν στο αρχείο τα δακτυλικά του αποτυπώματα ούτε και το γενετικό του υλικό, που αναμένεται να ληφθούν.

Τα δείγματα, στη συνέχεια, θα συγκριθούν σε αυτά που έχουν ληφθεί από το δρεπάνι που χρησιμοποιήθηκε για να τραυματιστεί θανάσιμα o Άλκης.

Και οι οκτώ, όλοι τους οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι σεσημασμένοι, συνελήφθησαν κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες (06.02.2022) στη Θεσσαλονίκη, ενώ καταζητούνται ακόμη δυο ύποπτοι για τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη.

Αποτυπώματα και DNA τους εντοπίζονται σε ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος. Οι συλληφθέντες είναι επτά Έλληνες και ένας Αλβανός, ηλικίας από 19 έως 21 ετών. Τρεις από τους 8 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο ίδιο φιλικό σπίτι, όπου είχαν βγει καταφύγιο, ενώ οι υπόλοιποι συνελήφθησαν στα σπίτια τους.

Οι οκτώ από τους εννέα συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν ισχυριστεί στις αρχές ότι το δρεπάνι που έκοψε τη μηριαία αρτηρία του άτυχου Άλκη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη κρατούσε ένας 21χρονος Έλληνας, άτομο που είναι ανάμεσα σε εκείνα που συνελήφθησαν την Κυριακή. Και αφού “φωτογραφίζουν” τον 21χρονο, “αθωώνουν” τον 23χρονο που απολογείται και ισχυρίζονται (όπως θα πει κι εκείνος στην απολογία του) ότι ήταν μεν στον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του.