ΑρχικήΕπικαιρότηταΑποκάλυψη για συγγενή της Πισπιρίγκου που μπορεί να της προμήθευσε την κεταμίνη

Αποκάλυψη για συγγενή της Πισπιρίγκου που μπορεί να της προμήθευσε την κεταμίνη

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, η οποία όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, οδήγησε στον θάνατο την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Πώς μπορεί μία μητέρα να βρει και να προμηθευτεί αυτή την ουσία, η οποία δίνεται αυστηρά μόνο σε γιατρούς και με συγκεκριμένα πρωτόκολλα για την ποσότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αχαϊκή Πολιτεία, υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο στη ζωή της Ρούλας, ένας συγγενής της, ο οποίος θα μπορούσε εύκολα να της προμηθεύσει την ουσία αυτή.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, πρόκειται για κάποιο συγγενή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος εμπλέκεται με ναρκωτικά. Εκεί, σε αυτόν τον συγγενή της μητέρας, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη, ως πιθανό πρόσωπο που θα μπορούσε να βρει κεταμίνη για να την δώσει στην Ρούλα.

Σε εξέλιξη είναι ταυτόχρονα οι έρευνες των αστυνομικών που επικεντρώνονται στα κινητά αλλά και τους υπολογιστές που μπορεί να χρησιμοποίησε η μητέρα, σε μια ενδεχόμενη προσπάθειά της να προμηθευτεί την κεταμίνη μέσω διαδικτύου.