ΑρχικήΕπικαιρότηταΕξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ- «Ανοίγουν τα στόματα στην Αράχωβα»

Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ- «Ανοίγουν τα στόματα στην Αράχωβα»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Δύο στις Δέκα”, μίλησε η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου και αναφερόμενη στην υπόθεση του θανάτου του χάσκι Όλιβερ, τόνισε ότι “σιγά σιγά τα στόματα ανοίγουν”.

Η ποινικολόγος ξεκαθάρισε ότι μιλά στην εκπομπή εκπροσωπώντας τους συλλόγους για την κακοποίηση των ζώων. “Μάρτυρες αρχίζουν και μιλούν” είπε η ποινικολόγος και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν πολλά αλλά ένα σενάριο: Αυτό της κακοποίησης του χάσκι.

Πάντα, είπε, οι πρώτες καταθέσεις και γνωμοδοτήσεις είναι οι σωστές. Όπως συμπλήρωσε η άποψη της πρώτης κτηνιάτρου έκανε λόγο για σεξουαλική κακοποίηση ζώου κι αυτό είναι που ισχύει. Από τη Δευτέρα, είπε, ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και για τον δράστη. Ξεκαθάρισε πάντως ότι η σεξουαλική κακοποίηση του χάσκι, είναι δεδομένη. Αναφερόμενη στην καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στην υπόθεση, μίλησε για “κοιλιά” των υπηρεσιών.

Όπως φάνηκε από τα λεγόμενα της εξαιτίας της κλειστής κοινωνίας πρέπει όποιος είναι να μιλήσει,  να μιλήσει όχι μόνο σε εκείνη αλλά και στη δικαιοσύνη και τις Αρχές. Επίσης, σημείωσε ότι δεν υπάρχει ομαδική ευθύνη γιατί δεν είναι ομαδική πράξη.