ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Πισπιρίγκου απειλεί με μήνυση τον Δασκαλάκη αν κάνει τεστ DNA

Η Πισπιρίγκου απειλεί με μήνυση τον Δασκαλάκη αν κάνει τεστ DNA

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για να διαπιστώσει αν ήταν πατέρας της Μαλένας και της Ιριδας.

Την συγκεκριμένη πρόταση είχε κάνει ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

«Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει…»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος και pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση. Φέρεται μάλιστα να είπε : «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην ίδια πηγή, από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης κατηγορουμένης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη. Μάλιστα γι’ αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο.