ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυγκλονιστικό video από τη στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, στους Αγίους...

Συγκλονιστικό video από τη στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, στους Αγίους Αναργύρους- Οι τελευταίες της στιγμές

Ένα συγκλονιστικό video αποκάλυψε το Mega και η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου live news και αφορά στη στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής.

Το video είναι γυρισμένο σχεδόν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η άτυχη κοπέλα, είναι μόλις έχει βγει από το Αστυνομικό Τμήμα όπου μπήκε για να ζητήσει τη βοήθεια των αστυνομικών καθώς είχε υποψίες για τον πρώην φίλο της. Το προηγούμενο βράδυ τον είχε δει κάτω από το σπίτι της. Από το ΑΤ της είπαν να καλέσει το 100 και βγαίνει έξω για να πάρει τηλέφωνο.

Την στιγμή που η ίδια καλεί το 100, καθώς από το αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της είπαν ότι δεν μπορεί το περιπολικό να τη συνοδέψει ως το σπίτι της, βλέπει τον πρώην φίλο της και κατευθύνεται και πάλι προς το ΑΤ. Όμως δεν προλαβαίνει. Ο δράστης της επιτίθεται ακριβώς έξω από το ΑΤ και μπροστά στα μάτια του φρουρού.

Αντίστοιχα video υπάρχουν και από διπλανές κάμερες, περίπου 7 συνολικά που καταγράφουν την ίδια εικόνα.

Το video που ακολουθεί αποκαλύπτει το τελευταίο τηλεφώνημα της Κυριακής με το 100 αλλά και τη στιγμή της επίθεσης. Διηγείται στον αστυνομικό από το 100 που μιλάει μαζί της τι έχει συμβεί ακριβώς και τον ρωτά τι πρέπει να κάνει έως ότου το περιπολικό φτάσει στο σπίτι της.

Τηλεφωνητής: Να στείλω περιπολικό στο σπίτι σας για τον πρώην;

Κυριακή: Όχι είμαι στο τμήμα και θέλω να πάω σπίτι και φοβάμαι να πάω μόνη μου. Τον είδα περιμένει έξω από την πόρτα.

Τηλεφωνητής: Ωραία, το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα στείλω άμα θέλετε στο σπίτι σας.

Κυριακή: Ωραία, στείλτε στο σπίτι μου.

Τηλεφωνητής: Σε ποια οδό;

Κυριακή: Αριστοφάνους….

Ακολουθεί διάλογος για το πού βρισκόταν η κοπέλα, ώσπου εκείνη ακούγεται να λέει: Χάνομαι, έχει έρθει εδώ.

Ο τηλεφωνητής τη ρωτά αν ο πρώην είναι κοντά της. Η Κυριακή λέει ναι. Ο φόβος της είναι εμφανής στη φωνή της. «Τη σκότωσε, τη σκοτώνουν….» ακούγονται φωνές στη συνέχεια. Μετά ένα ουρλιαχτό.

Ξηλώθηκε ο διοικητής του AT στους Aγίους Αναργύρους- Ποινικές ευθύνες στον αστυνομικό του 100

Σύμφωνα με πληροφορείς, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στους υπεύθυνους της εσωτερικής έρευνας εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Ο αστυνομικός- τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης που ακούγεται να μιλάει με την άτυχη Κυριακή έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για την αντιμετώπιση της Άμεσης Δράσης στη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

“Προσπαθώ πάντα να εκφέρω έναν ήπιο λόγο όμως βλέποντας αυτές τις εικόνες θυμώνω. Θυμώνω πάρα πολύ. Και μάλιστα όλα αυτά να συμβαίνουν έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Σαφώς και το περιπολικό δεν είναι ταξί. Δεν είναι ταξί για να πας τη γυναίκα σου στο σπίτι, δεν είναι ταξί για να πας στο σούπερ μάρκετ. Το περιπολικό πρέπει να γίνεται ότι χρειάζεται ο πολίτης. Εγώ, αν ήμουν στο τηλέφωνο, θα της έλεγα τρέξε να μπεις στο τμήμα.

Μα του λέει η άμοιρη η γυναίκα: κινδυνεύω. Ξέρει μέσα της ότι μπορεί να την σκοτώσει. Είναι δυνατόν να λέμε ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί; Τι πρωτόκολλα… Είναι αυτή εικόνα; Να βλέπεις μπροστά στη σκοπιά τον δολοφόνο να κυνηγάει το θύμα και να το σκοτώνει.”

Ο κ. Καλλιακμάνης επιμένει ότι ο προϊστάμενος του αστυνομικού τμήματος έχει πάντα την ευθύνη, όσο άπειρος ή έμπειρος κι αν είναι ο αξιωματικός υπηρεσίας.