Το ταξίδι της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την Αννίτα Ναθαναήλ σε πόλη του εξωτερικού

12 mins read

Η Αννίτα Ναθαναήλ παρακολουθώντας την συγκλονιστική ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν ένα από τα πρόσωπα τα οποία και βρέθηκαν στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή.

H Αννίτα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την Ιωάννα, όταν πριν από αρκετούς μήνες είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη…

Είχα κάνει δυο κρούσεις στην Ιωάννα σχετικά με κάποιες νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψή μου με κάποια προσθετικά προϊόντα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω instagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Λίγες ώρες μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας στην έναρξη της δίκης, η Αννίτα Ναθαναήλ έκανε μια ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο instagram.

“Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!” έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αnnita Nathanail (@annitanath)

Η  φωτογραφία είναι τραβηγμένη από ταξίδι τους στο εξωτερικό πριν από αρκετούς μήνες, προφανώς για θεραπεία της Ιωάννας.

Μιλώντας στον Alpha η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τον γολγοθά που περνά η Ιωάννα αλλά και τα χειρουργεία που έχουν κριθεί αναγκαία για τη θεραπεία της:

Λέει συνεχώς ‘τώρα η μητέρα μου με ξαναγέννησε’. Νιώθει χρέος να είναι στο δικαστήριο” είπε και συμπλήρωσε:

 

“Μόλις φτάσαμε στο δικαστήριο μάθαμε πως δεν θα είναι η κατηγορούμενη. Είμαι δίπλα της σε όλα τα χειρουργεία. Σχεδόν όλη μέρα πρέπει να φοράει μάσκα για να σταθεροποιηθούν οι ιστοί του προσώπου της. Κάνει 3 ώρες μασάζ σε πρόσωπο και σώμα για να μαλακώσουν οι ιστοί”.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα