Φωκάς Ευαγγελινός: «Η Αμάντα θα είναι μόνη της στη σκηνή»

9 mins read

Από τη Μαρίλη Κουβαρά

Για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision μίλησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της αποστολής μας, Φωκάς Ευαγγελινός, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο

Όπως είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός αναφορικά με την ελληνική συμμετοχή: 

«Θα είναι μία λιτή εμφάνιση. Στη σκηνή θα είναι μόνη της και όλα θα αποτυπωθούν μέσα από τα μάτια της. Τρία είναι τα στοιχεία που θέλω να αποτυπωθούν: η απουσία, η φθορά και η στεναχώρια του χωρισμού. Είναι ένα όμορφο και τρυφερό σκηνικό και υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση στην εμφάνιση μας. Μέσα από τα μάτια της θα βλέπουμε τα πάντα. Το σκηνικό είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μην ξεπεράσει την Αμάντα αλλά και το τραγούδι. Όλα θα επικεντρωθούν στην Αμάντα και όχι σε ευρήματα και φώτα.

Το έχω αγαπήσει το Die Together. Τρελάθηκα και με αυτό και με την Αμάντα. Μου αρέσουν οι παύσεις του τραγουδιού. Είναι ένα ισχυρό στοιχείο του. Ήταν μία υπέροχη συνεργασία», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όλοι ανυπομονούμε να δούμε την Αμάντα στη σκηνή και να φωνάξουμε όπως κάθε χρόνο το θρυλικό «Καλή επιτυχία Ελλάδα». Αν και είμαστε σίγουροι γι’ αυτή! 

 

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη πρόβα της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το απόγευμα, και η δεύτερη την ερχόμενη Τετάρτη. 

 

Η Ελλάδα με την Αμάντα και το «Die Together» θα βρεθεί στον πρώτο ημιτελικό (10/5), ενώ η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το τραγούδι «Ela» στο δεύτερο (12/5).

Facebook Comments